Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 14:36

Εκπληκτική βραδιά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας (video-pics)

Μια εκπληκτική βραδιά πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας παρουσία φορέων και πλήθος κόσμου.

Οι αστυνομικοί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και διασκέδασαν με την ορχήστρα του Τρύφωνα Αναστασίου με την μοναδική Κωνσταντίνα Τούνη.

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο αντιδήμαρχος Πάργας Δημήτρης Μάρκου, ο αντιδήμαρχος Ζηρού Βασίλης Παπαβασιλείου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης και μέλη του Δ.Σ, ο αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Κόκκαλης, οι υποψήφιοι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου και Παύλος Φραγκούλης, πλήθος αστυνομικών και κόσμου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Ένωσης Βαγγέλη Μυλωνά, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο αστυνομικό διευθυντή Α.Δ Πρέβεζας Παναγιώτη Κόκκαλη, από τον οποίο ζήτησε να ανεβάσει το κύρος της αστυνομίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Στέργιος Γιαννάκης, Κώστας Μπάρκας, Νίκος Γεωργάκος, Νίκος Ζαχαριάς και ο αντιδήμαρχος Ζηρού Βασίλης Παπαβασιλειού.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες με το κέφι να ‘’χτυπά’’ κόκκινο.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τον τέως Πρόεδρο, Κώστα Λογοθέτη

Επόμενο Άρθρο

Η αδελφότητα Κρανιωτών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...