Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 1:01

Εκπληκτικές επιδόσεις για τον Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας στις ημερίδες του ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα και στο ΣΕΦ

Εκπληκτικές επιδόσεις στις ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα (28/1) και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) (4/2) σημείωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας.

Στις ημερίδες συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές από δεκάδες συλλόγους της Ελλάδας.

Ο σύλλογος Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας στην ημερίδα της Πάτρας που έγινε στη κλειστή αίθουσα (Λαδόπουλου), σημείωσε εκπληκτικές επιδόσεις με την Σάντρα Δρόσου στο ύψος στην κατηγορία Κ16 να κατακτά την 1η θέση και την Φωτεινή Οικονόμου στα 60 εμπ. στην ίδια κατηγορία να κατακτά την 4η θέση.

Επίσης σε υψηλές θέσεις τερμάτισαν και οι

  • Η Βάλια Νίκου στα 60μ Κ16 με καταπληκτική προσπάθεια
  • Η Μαρία Μπέκα στο Ύψος Κ16 με φοβερό πρώτο αγώνα
  • Ο Ορέστης Τσούτσης στο Μήκος Κ16 με ωραία άλματα
  • Ο Χρήστος Κώτσης στα 60μ Αντρών.

Στην Ημερίδα στο ΣΕΦ στις 4 Φεβρουαρίου όπου και εκεί είχε συμμετοχή ο Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας οι αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να σημειώσουν εκπληκτικές επιδόσεις με την Αθήνα Ντάτσα που τερμάτισε 1η στα 3.000 βάδην στην κατηγορία Κ18, τον Βαγγέλη Γιαννούλη που τερμάτισε 7ος στα 1000μ. στην κατηγορία Κ16 και την Φωτεινή Οικονόμου που τερμάτισε 9η στα 60 εμπ. στην κατηγορία Κ16.

Η προπονήτρια του Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας Σίλα Γέροντα συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την εξαιρερική τους προσπάθεια και επιδόσεις”.

Οι αγώνες συνεχίζονται με τον επόμενο προορισμό για τον Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας να είναι στα Τρίκαλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου δρόμου στις 25 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 5 αθλητών.

”Πάμε δυνατά παιδιά με το οποιοδήποτε αποτέλεσμα καλοδεχούμενο!!! – Η προσπάθεια μετράει και σίγουρα κάθε φορά βγαίνουνε πιο δυνατοί!!!” το μήνυμα της Σίλα Γέροντα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Προηγούμενο Άρθρο

Δύο ασημένια μετάλλια για τον Α.Κ.taekwondo Δήμου Ζηρού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Επόμενο Άρθρο

Απατεώνες στέλνουν πολίτες στο Νοσοκομείο για δήθεν τραυματισμούς συγγενικών τους προσώπων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...