Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 5:19

Εκπληκτικά έκλεισε η χρονιά για το Pa Bailar Dance Academy (βίντεο-φωτογραφίες)

Το Pa Bailar Dance Academy πραγματοποίησε μία εκπληκτική χορευτική βραδιά στο Κηποθέατρο Πρέβεζας αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο μια δύσκολη χρονιά.

”Ήταν δύσκολη η προσαρμογή μετά από παύση 2 ολόκληρων χρόνων. Ήταν ένα ξεκίνημα πάλι από την αρχή. Με όλες τις δυσκολίες της χρόνιας σε μια χρονιά σχεδόν μισή, ενώθηκαμε όλοι μαζί μαθητές και δάσκαλοι σαν μια γροθιά και με πολύ κόπο και ιδρώτα κάναμε τα αδύνατα- δυνατά και τελικά τα καταφέραμε να βγάλουμε το όμορφο αποτέλεσμα” δήλωσε στην κάμερα του onprevezanews.gr η χοροδιδάσκαλος Φαίη Σούϊδα.

Η σκηνή του Κηποθεάτρου γέμισε από παιδιά ηλικίας από 5 έως 18 ετών, τα οποία παρουσίασαν εκπληκτικά προγράμματα υπό το βλέμμα των χοροδιδασκάλων του Pa Bailar Dance Academy.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι ίδιοι οι χοροδιδάσκαλοι Φάιη και Τίνα Σούϊδα και Αλεσάντρο Αβέλις.

Ο χώρος του Κηποθέατρου γέμισε από δεκάδες γονείς που βρέθηκαν εκεί, χειροκροτώντας κάθε προσπάθεια των παιδιών τους.

Στην μουσική παράσταση συμμετείχαν καθηγητές χορού από τα Ιωάννινα που στήριξαν την εκδήλωση, όπως ο μοναδικός Mike G με την καταπληκτική ομάδα του Hip Hop Bulls crew και την υπέροχη Χρύσα Τσίπη με τα όμορφα κορίτσια της που έδωσαν μια νότα πικάντικη στην βραδιά.

Η Ελένη Μάρη έκανε την παρουσίαση του προγράμματος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι χοροδιδάσκαλοι αγκάλιασαν όλα τα παιδιά, ενώ τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βρεφονηπιακός σταθμός ”Μικρούπολη Πρέβεζας” – Οι προεγγραφές συνεχίζονται

Επόμενο Άρθρο

Δρ. Κοσμάς Κοψάρης, Προσεγγίζοντας την Τέταρτη Διάσταση του Γιάννη Ρίτσου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...