Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:37

Εκλογές 2023: Σαρώνει στην Πρέβεζα ο Στέργιος Γιαννάκης – Συνεχείς επαφές με κόσμο και φορείς

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου και ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων χτυπάει ”κόκκινο”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά που δημοσιεύεται και στην ηλεκτρονική σελίδα ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος της Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης σαρώνει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επανεκλογή του θεωρείται δεδομένη.

Το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Χαίρει της ευρείας εκτίμησης και αναγνώρισης της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων του Νομού

Βέβαιη θεωρείται η επανεκλογή του Στέργιου Γιαννάκη ως βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρεβέζης σύμφωνα και με τις διενεργηθείσες μετρήσεις από αναγνωρισμένες και επίσημες εταιρείες δημοσκοπήσεων που έχουν γίνει σε όλο το Νομό για την Πρέβεζα.

Όπως σχολιάζεται στην τοπική κοινωνία, ο Στέργιος Γιαννάκης χαίρει της ευρείας εκτίμησης και αναγνώρισης της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων του Νομού καθώς υπήρξε καθημερινά με δίπλα στις αγωνίες και τα προβλήματα των συμπατριωτών του σε όλες τις κρίσιμες περιόδους.

Είναι άνθρωπος των πράξεων και αποτελεσματικός και αυτό το εκτιμούν όχι μόνο οι πολιτικοί του φίλοι, αλλά και οι πολίτες στις πόλεις και τα χωριά του νομού της Πρέβεζας, οι οποίοι το αναγνωρίζουν και συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται.

Έχοντας άριστη συνεργασία με τους φορείς της Περιφέρειας και του Νομού του, εργάστηκε μεθοδικά και προώθησε τα αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου του, με αποτέλεσμα να υπάρξει μετρήσιμο και συγκεκριμένο κυβερνητικό έργο στο Νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέργιος Γιαννάκης είναι γνωστός συν τοις άλλοις για την βαθιά κοινωνική του ευαισθησία με «αθόρυβο» κοινωφελές έργο τόσο ως ιδιώτης όσο και ως πολιτικός.

Ο Στέργιος Γιαννάκης, είναι Πολιτικός Μηχανικός και διατηρεί Γραφείο Μελετών και Κατασκευών στην Πρέβεζα.

Πηγή: parapolitika.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσιάστηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ για την Πρέβεζα (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Εκλογές 2023: Καθημερινά ανοικτό το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου της Ν.Δ Σπύρου Κυριάκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...