Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, 0:44

Εκλογές περιφέρειας: Μια 4αδα νέων ανθρώπων με όρεξη για πρόσφορά και δουλειά για την Πρέβεζα

Η έκθεση της περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο ”Κερνάμε Ήπειρος” που άνοιξε τις πύλες της στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 27 του ίδιου μήνα, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους να βρεθούν κοντά σε ανθρώπους του πρωτογενή τομέα συζητώντας μαζί τους τα καίρια θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Έτσι ο φωτογραφικός φακός του onprevezanews.gr, βρήκε και φωτογράφισε μια 4αδα πρωτοεμφανιζόμενων υποψηφίων, οι οποίοι στις εκλογές του Οκτωβρίου συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ”Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” με επικεφαλής τον νυν περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Πρόκειται για τους Τάσο Δράκο, Χρύσα Μαλέσκου, Σωκράτη Βασιλείου και Ελένη Μάρη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον χώρο όπου πραγματοποιείται η έκθεση και να ακούσουν από κοντά όλα όσα είχαν να τους μεταφέρουν οι επαγγελματίες.

Και οι 4 είναι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά έχοντας μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους, το νομό της Πρέβεζας και φυσικά τεράστια όρεξη για προσφορά και δουλειά.

Το onprevezanews.gr τους εύχεται να έχουν καλή επιτυχία…

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Νίκος Γεωργάκος και ο Νίκος Παγγές συνεχίζουν την κοινή τους πορεία

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία οι Αναιρέσεις στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...