Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 15:37

Εκλογές ΝΟΔΕ – Μέχρι 1 Οκτωβρίου οι υποψηφιότητες

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων ΝΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου, ωστόσο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι υποψηφιότητες που θα κατατεθούν, αφού δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών από μέλη του κόμματος.

Μέχρι στιγμής για τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα που θα διεκδικήσουν την προεδρεία, μετά την παραίτηση Νίκου Τζίμα, έπειτα από 6 χρόνια στο τιμόνι του κόμματος στο νομό.

Ωστόσο πολλά ονόματα απλά ακούγονται για διάφορους λόγους, κυρίως για να ”καούν” οι πιθανές υποψηφιότητες, ενώ κάποιοι άλλοι ήδη έχουν ξεκινήσει τον αγώνα τους, αφού δηλώνουν ανοικτά ότι είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν την προεδρεία.

Υπάρχουν όμως και υποψήφιοι που δεν έχει ακουστεί το όνομά τους και θα πέσουν ως ”βόμβες” στην Πρέβεζα, αφού πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τα του κόμματος.

Παρόλα αυτά όμως είναι ονόματα που ίσως κάνουν την διαφορά και προσδώσουν κύρος στην διαδικασία.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων γίνεται από την Τετάρτη 29-09-2021 ώρα 10:00 έως Παρασκευή 01-10-2021 ώρα 19:00 , ενώ η ψηφοφορία θα διεξαχθεί και ηλεκτρονικά.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να έχει γίνει:

  • Εξόφλησης συνδρομής μελών, ως προϋπόθεση δικαιώματος εκλέγειν
  • Υποβολής αίτησης μετεγγραφής
  • Υποβολής αίτησης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είναι Παρασκευή 15-10-2021.

Τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Πρέβεζας θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 έως 21:00 και Σάββατο 10:00 έως 13:00.

Προηγούμενο Άρθρο

Αντί για κατάληψη…τα έστειλαν στο σπίτι τους

Επόμενο Άρθρο

Θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες την Τρίτη….

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...