Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 20:20

Εκλογές δήμο Πάργας (Βήμα στο Αύριο) – Νίκος Γκέλης: ”Με στόχο και όραμα για την ανάπτυξη του δήμου Πάργας”

Ο Νίκος Γκέλης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της Π.Ε Πρέβεζας στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού.

Η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο ”Βήμα στο Αύριο” και επικεφα λής τον Αχιλλέα Γκούμα, μόνο θετικά σχόλια μπορεί να λάβει.

Ο ίδιος είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά δυναμικός και επαγγελματίας, προσέχει πάντα τα λόγια του να είναι μετρημένα και γεμάτα ουσία και νόημα.

Ο Νίκος Γκέλης δεν διεκδικεί απλά την θετική ψήφο των συμπολιτών του, αλλά την ψήφο εμπιστοσύνης προς τον συνδυασμό ”Βήμα στο Αύριο” που θα φέρουν την αλλαγή στον δήμο Πάργας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας χρόνια τώρα στηρίζει έμπρακτα κάθε τι που έχει να κάνει με τον συνάνθρωπό του, κάθε τι που θα βοηθήσει και θα στηρίξει κοινωνικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, χωρίς να επιδιώκει την δημοσιότητα.

Άλλωστε τα έργα και οι πράξεις του μιλούν εκείνα για τον Νίκο Γκέλη.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πάργας, αποτελεί έναν από τους ”άσσους” στο μανίκι του Αχιλλέα Γκούμα με τον οποίο έχουν ένα κοινό όραμα, ο δήμος στον οποίο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και δρουν επιχειρηματικά να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη, ανάπτυξη που θα κρατήσει τους νέους στην ευρύτερη περιοχή, δίνοντας θέσεις εργασίας με έργα ουσίας.

Προηγούμενο Άρθρο

Εμπιστοσύνη στις νέες ιδέες του Σωκράτη Νικολού

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (24 Σεπτεμβρίου – 30 Σεπτεμβρίου 2023)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...