Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:37

Εκδήλωση του Νεκρομαντείου την 20/6/2022

Αγαπητές φίλες και φίλοι, από μέρους του συλλόγου των Φίλων του Νεκρομαντειου και του Αχέροντα σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση. Γιορτάζουμε σήμερα την παγκόσμια ημέρα της μουσικής σε έναν εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο με μια μουσική εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουμε με την εφορεία αρχαιοτήτων και τον Δήμο της Πάργας.

Η μουσική είναι ο σύντροφος μας στις χαρές μας στις λύπες ,σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις και τις στιγμές της ζωής μας. Ακουμπάει το σύμπαν και την τελειότητα του. Έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενούμε το Μουσικό Σχολείο της Πρέβεζας,ένα ιδιαίτερο σχολείο της περιοχής μας το οποίο με την εξαιρετική του ποιότητα δίνει στους νέους μας εξαιρετική παιδεία και εξειδίκευση στον τομέα της μουσικής. Φίλες και φίλοι Θα αξιοποιήσω την ευκαιρία για να πω δυο λόγια για τον σύλλογο μας. Έχουμε κλείσει ήδη 5 χρόνια λειτουργίας.

Στο θέμα της δημιουργίας του Ψηφιακού Πολιτιστικού Κέντρου του Αχέροντα είμαστε στο σημείο που έχει προετοιμαστεί ο φάκελος έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο της Πάργας το οικόπεδο στο Μεσοπόταμο και απομένει η εξεύρεση των πόρων για την σύνταξή της μελέτης. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Πάργας και τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ζαχαριά για την στήριξη. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη της Πρέβεζας τον κ. Στράτο Ιωάννου για την διαχρονική συμπόρευση του σε αυτή την προσπάθεια.

Ο σύλλογος μας στους μελλοντικούς στόχους του έχει θέσει ψηλά στις προτεραιότητες του τις δράσεις που αφορούν την πράσινη μετάβαση στην πορεία για την παγκόσμια ανάγκη να σωθεί ο πλανήτης από την κλιματική κρίση. Μετέχουμε στην ενεργειακή κοινότητα του Δήμου της Πάργας και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε δράσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Από μέρους των Φίλων του Νεκρομαντείου και του Αχέροντα σας εύχομαι καλό ταξίδι με τις υπέροχες μελωδίες.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας στο Νεκρομαντείο

Επόμενο Άρθρο

11ο Φεστιβάλ μοντέρνου παραδοσιακού χορού στο Θεσπρωτικό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...