Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 22:03

Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΗ για σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση, άμεσα, γρήγορα και ψηφιακά, θα έχουν οι μηχανικοί της Ηπείρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα», την οποία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ στα Ιωάννινα (Αραβαντινού 6-8), με σκοπό την παρουσίαση της νέας εταιρείας ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, καθώς και τις δυνατότητες του προγράμματος του «Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ».

Ακόμη και με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση όλων για τα συγχρηματοδοτούμενα, από ευρωπαϊκούς πόρους, χρηματοδοτικά εργαλεία, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και στελέχη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

19.00-19.30: Προσέλευση – Εγγραφές

19.30-19.50: Χαιρετισμοί:

– Ιωάννης Τσίγκρος, Πρόεδρος του ΤΕΕ Τμ. Ηπείρου

– Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου

– Γεώργιος Ντάτσης, Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Τμ. Ηπείρου

– Κωνσταντίνος Μακέδος, Πρόεδρος ΤΜΕΔΕ.

19.50-20.15:

– Νεότερες εξελίξεις και νέα δεδομένα στο κοινό πρόγραμμα στήριξης των μηχανικών ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ. Διευθυντικό στέλεχος, Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

– Νέα χρηματοδοτικά και εγγυοδοτικά εργαλεία στήριξης ΜμΕ που διατίθενται σήμερα από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα. Διευθυντικό στέλεχος, Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

20.15-20.45: Παρουσίαση Εργαλείου Μικροχρηματοδότησης – Έκδοση νέου δανείου. Χαράλαμπος Αγκυρόπουλος, CEO ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions.

20.45-21.00: Ερωτήσεις – Συζήτηση.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθη στην Πρέβεζα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων Καλλιεργούσε σε γλάστρες δενδρύλλια κάνναβης

Επόμενο Άρθρο

Ανακύκλωση χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών από τον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...