Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 4:14

Εθνικές εκλογές Πρέβεζα: ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ; Το δίλημμα των εκλογών

Την Δευτέρα 29 Μαΐου διαλύεται η Βουλή και αρχίζει επίσημα η προεκλογική περίοδος των Εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στην Πρέβεζα ήδη το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και το καλύτερο με τα στελέχη του να προσπαθούν ακόμη να συνέλθουν από την μεγάλη ήττα των εκλογών της 21ης Μαΐου με την διαφορά των 20 ποσοστιαίων μονάδων να είναι εφιάλτης για όλους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας με καθημερινές παρουσίες του σε τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα πάει πόρτα-πόρτα το πρόγραμμα των 5 αξόνων, ένα πρόγραμμα όπου εκ του αποτελέσματος δεν έπεισε τους Έλληνες πολίτες.

Ο Κώστας Μπάρκας εκλεγμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από 17 Ιουνίου 2012, έπεσε σχεδόν στους μισούς ψήφους από τις εκλογές του 2019 συγκεντρώνοντας από τους συνολικά 8.898 του κόμματος στους 3.751 στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Από την άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ κατάφερε και αύξησε τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του 2019 συγκεντρώνοντας 5.274 ψήφους.

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης o Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος συγκέντρωσε 1619 σταυρούς.

Ο ΠΑΣΟΚ θέλει την επιστροφή της έδρας που είχε χάσει το 2012 με τα μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ να συνεδριάζουν και να αποφασίζουν ότι όλοι θα στηρίξουν το κόμμα και θα ”τρέξουν” σε μια προσπάθεια να αυξηθεί το ποσοστό τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Κάποιες ”κόντρες” στα social media φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές για να αλλάξουν το ενθουσιώδες κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.

Το δίλημμα πλέον περνάει στους ψηφοφόρους και είναι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, τον Κώστα Μπάρκα και στον Γιώργο Δημητρίου.

Η απόφαση είναι δική σας…

Προηγούμενο Άρθρο

Κοινότητα Καμαρίνας: Βρέθηκαν 7 κουταβάκια στο Κοιμητήριο

Επόμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί θα βγάζουν τη «γραμμή» του κόμματος στις τηλεοπτικές εμφανίσεις – Εκτός τηλεοπτικών ”παραθύρων” ο Κώστας Μπάρκας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...