Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 13:31

Εθνικές εκλογές: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στο νομό Πρέβεζας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο νομό Πρέβεζας.

Και το σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκαν περιοδείες και συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές και χωριά του Δήμου Πρέβεζας και του Δήμου Ζηρού.

Πιο συγκεκριμένα η Ζήνα Μαλεζά, γραμματέας της Τ.Ε. Πρέβεζας του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής μίλησε σε συγκέντρωση στον Λούρο.

Σε συγκεντρώσεις στην Τύργια και στην Κρανιά μίλησε η Μαρία Τζίμα, πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών και υποψήφια βουλευτής. Νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Στεφάνη και Κοτσανόπουλο

Σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην Φιλιππιάδα και στο Ριζοβούνι μίλησε ο Πούμπης Γιώργος πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Πρέβεζας και υποψήφιος βουλευτής.

Οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στα εκβιαστικά διλήμματα περί σταθερότητας, στην αξία της μαζικής ενίσχυσης του ΚΚΕ ώστε να βγει πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μάχες που έδωσαν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών ενάντια στην εγκατάσταση «φαραωνικών» φωτοβολταϊκών πάρκων που θα έπλητταν τόσο την ποιότητα διαβίωσης όσο και την αγροτική παραγωγή.

Επίσης στάθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής όπως το αυξημένο κόστος παραγωγής υπενθυμίζοντας τους ποιοι ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα δίπλα τους σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση.

Τέλος κάλεσαν τους παρευρισκόμενους και τον λαό της περιοχής να συμμετάσχουν μαζικά στην μεγάλη κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πρέβεζα, στην Παραλία το Σάββατο 13 Μάη στις 9.00 μμ. με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή επικρατείας του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν υποψήφιοι βουλευτές και συμπορευόμενοι αγωνιστές.

Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεχίζεται η εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε όλη τη περιφερειακή ενότητα Πρεβέζης

Επόμενο Άρθρο

Ανοιχτή ημερίδα με θέμα: “Οι Επιπτώσεις των Νέων Τεχνολογιών στο Λογιστικό και Ελεγκτικό Επάγγελμα” από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...