Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 1:04

Εγκαίνια για το νέο υπερσύγχρονο κέντρο φυσιοθεραπείας Physiozisis (video-pics)

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν βράδυ της Δευτέρας, τα εγκαίνια του νέου Φυσικοθεραπευτηρίου Physiozisis των Άγγελου και Σταύρου Ζήση. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος ο οποίος τους ευχήθηκε τα καλύτερα και μίλησε για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Στο πλευρό των νέων παιδιά που επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στον τόπο καταγωγής τους την Πρέβεζα βρέθηκαν οι γονείς τους Γεώργιος Ζήσης και Αθηνά Παππά οι οποίοι δέχτηκαν τις ευχές συγγενών, γνωστών και φίλων που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.

Το νέο, πλήρως εξοπλισμένο Φυσικοθεραπευτήριο βρίσκεται επί της οδού κ. Τζαβέλα 51 Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας, που διακοσμήθηκε από τον αρχιτέκτονα Χρήστο Τσιλιγκίρη, άμεσα προσβάσιμο αφού βρίσκεται σε ισόγειο ενώ διαθέτει παροχές ΑΜΕΑ (WC, ράμπα, χώρο στάθμευσης).

Είναι ένα άνετο και μοντέρνο κέντρο με άριστα διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, κλιματιζόμενες αίθουσες θεραπειών και αίθουσα μασάζ, με υπερσύγχρονα μηχανήματα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης και ένα πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο για αποκατάσταση.

Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γευτούν τον πλούσιο μπουφέ, δροσερά κοκτέιλ και ζωντανή μουσική.

Προηγούμενο Άρθρο

Αισχύλου “Πέρσες” το Σάββατο 5 Αυγούστου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Επόμενο Άρθρο

Αυτοδιοικητικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 του Δημήτρη Σιόρεντα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...