Δύο συλλήψεις στην Πρέβεζα για ναρκωτικά – Εντοπίστηκαν 155 γραμμάρια κάνναβης σε θυρίδα ταχυμεταφορών

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαΐου 2026 αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πρέβεζας, στο πλαίσιο επιχείρησης για υπόθεση προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, κατά περίπτωση.

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες και οργάνωσαν επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε ο πρώτος κατηγορούμενος τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα από αυτοματοποιημένη θυρίδα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Πρέβεζα.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε 155 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν άμεσα από τις αστυνομικές αρχές.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε η εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην υπόθεση, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πρέβεζας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην Πρέβεζα η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Παρέα με ένα σύννεφο» του Σωτήρη Θεμελή

Μια ξεχωριστή λογοτεχνική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8...

Μια κοινωνία για όλους: Εκδήλωση για την αναπηρία, την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη στην Πρέβεζα

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ» Νομού Πρέβεζας, σε συνεργασία με...

Με λαμπρότητα και πλήθος πιστών η δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Κορωνησία για τον Όσιο Ονούφριο

Σε ατμόσφαιρα βαθιάς πνευματικής συγκίνησης και θρησκευτικής ευλάβειας πραγματοποιήθηκε...