Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 16:23

Δύο εστίες φωτιάς τα ξημερώματα στο Χειμαδιό – Οι κάτοικοι πρόλαβαν τα χειρότερα

Στις 01.26 τα ξημερώματα της Τρίτης σήμανε συναγερμός στο τηλεφωνικό κέντρο της Π.Υ. Πρέβεζας για φωτιά στην περιοχή του χειμαδιού Πρέβεζας.

Μάλιστα οι εστίες δεν ήταν μία, αλλά δύο σε απόσταση μεταξύ τους περίπου 500μ. με αρκετούς να μιλούν πλέον για εμπρηστική ενέργεια και μόνο.

Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας η οποία έφτασε στο σημείο με 6 οχήματα και 12 άντρες με την κατάσβεση να ολοκληρώνεται λίγο μετά της 3 τα ξημερώματα, καίγοντας δασική έκταση.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή ο διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων Πρέβεζας Θανάσης Μικρούλης και ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας Π.Ε Πρέβεζας Νίκος Παππάς.

Ωστόσο το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δεν ήταν εύκολο, καθώς εκείνη την ώρα έπνεαν άνεμοι που δυσκόλευαν την κατάσταση.

Σημαντική συμβολή και πολύτιμη βοήθεια προς τις πυροσβεστικές δυνάμεις είχαν και οι κάτοικοι του Χειμαδιού, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν και με λάστιχα και κουβάδες έριχναν νερό στην φωτιά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια των δύο αυτών εστιών διενεργεί η Π.Υ. Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το Σάββατο η παρουσίαση του βιβλίου της Βασιλικής Χαμάλη στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ – Μαθαίνουμε για την πόλη σχεδιάζοντας, ζωγραφίζοντας, παίζοντας σχέδιο και γράφοντας!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...