Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 7:12

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η Αλεξάνδρα ΄΄έφυγε΄΄ από ιατρικό λάθος;

Για την γειτονιά των αγγέλων ταξίδεψε σήμερα το πρωΐ η 22χρονη φοιτήτρια του τμήματος Λογιστικής και χρηματοοικονομικής Πρέβεζας με καταγωγή από την Κόρινθο Αλεξάνδρα Μπιστολάκη.

Η Αλεξάνδρα φοιτήτρια στο 3ο έτος είχε όνειρα για το μέλλον της, όπου τελικά δεν κατάφερε να τα πραγματοποιήσει.

Πριν από 15 ημέρες περίπου η 22χρονη φοιτήτρια νοσηλεύτηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά στην Αθήνα και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Είχε προηγηθεί μία επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική, που σύμφωνα με πληροφορίες από εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 22χρονο και γεμάτο ζωή κορίτσι.

 

Μετά το εξιτήριο που πήρε η Αλεξάνδρα δεν αισθάνονταν καλά, με την οικογένειά της να την μεταφέρει στο Γ. Γεννηματά, προκειμένου να δούνε τι πραγματικά είχε.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο λόγος που έφυγε η Αλεξάνδρα είχε να κάνει με αμέλεια ή ιατρικό λάθος του ιατρού που της έκανε την επέμβαση.

Η οικογένειά της να μιλάει για ιατρικό λάθος, ενώ είναι σίγουρο ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Η Αλεξάνδρα λόγω της έκτακτης εισαγωγής της χρειάζονταν άμεσα αίμα, με συγγενείς, φίλους και συμφοιτητές της να κάνουν έγκληση για αίμα.

Μάλιστα και η εκπομπή μου στο Ράδιο Πρέβεζα έκανε την ανακοίνωση με αρκετούς αιμοδότες να σπεύδουν στο νοσοκομείο Πρέβεζας να δώσουν αίμα για την Αλεξάνδρα.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και ‘’έφυγε’’ αφήνοντας πίσω της τα όνειρά της, την οικογένειά της και τους φίλους της.

Το onprevezanews.gr εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την Αλεξάνδρα και τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

Προηγούμενο Άρθρο

Σε λειτουργία και πάλι από τη Δευτέρα 1-6-2020 τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πρέβεζας με τη λήψη αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής

Επόμενο Άρθρο

Βρέθηκε και νέα νεκρή χελώνα στο Μονολίθι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...