Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 17:17

Δυνατό τοπικό για τον ”Δήμο της καρδιάς μας” με την υποψηφιότητα του Χρήστου Ζάχου-Παπαφώτη

Ο εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών και ταχύπλοων σκαφών Χρήστος Ζάχος-Παπαφώτης δηλώνει παρών ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Δ.Ε Πρέβεζας με τον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιάς μας” και επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία της Πρέβεζας, αφού μέσα από τον επαγγελματικό χώρο έχει αποκτήσει πέρα από εκατοντάδες μαθητές και αρκετές φιλίες.

Είναι μία από τις επιλογές των υποψήφιων που αξίζει να στηρίξουμε, και να της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Χρήστος είναι η τρίτη γενιά εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών, παίρνοντας τα ηνία από τον πατέρα του Λευτέρη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του Μαρία και φυσικά η σύζυγός του Βάσω Δρακούση και τα δυο τους παιδιά.

Ο Χρήστος Ζάχος-Παπαφώτης διεκδικεί την ψήφο των πρεβεζάνων για πρώτη φορά με τον ίδιο να δηλώνει πανέτοιμος να δεχθεί οποιαδήποτε πρόκληση.

” Τόσα χρόνια έχω δεχθεί πολλές επαγγελματικές προκλήσεις, στις οποίες έχω ανταπεξέλθει και αυτό με πολύ αγώνα και κούραση. Είναι τιμή για εμένα η πρόταση του Νίκου Γεωργάκου να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του  συνδυασμού ”δήμος της καρδιάς μας” και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο του δημάρχου της Πρέβεζας, γιατί η Πρέβεζα έχει δήμαρχο” δηλώνει στο onprevezanews.gr.

Προηγούμενο Άρθρο

Ελαιόλαδο: Αντιμέτωποι με εξωπραγματικές τιμές οι καταναλωτές – Φόβοι ακόμη και για ελλείψεις

Επόμενο Άρθρο

Πρόσκληση Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου προς τους Δημότες για την ανοικτή παρουσίαση του απολογισμού 2019-2023

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...