Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 19:33

Δυναμώνει το τοπικό συμβούλιο του ”Δήμου της καρδιάς μας” με την υποψηφιότητα Δημήτρη Γκόλια

Ο συνδυασμός ”Δήμος της καρδιάς μας” δυναμώνει με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γκόλια, στο τοπικό συμβούλιο του δήμου Πρέβεζας.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό με ήδη μια θητεία στο ενεργητικό του, με πάνω από δέκα προτάσεις κατατεθειμένες στο τοπικό συμβούλιο του δήμου Πρέβεζας και με πολλά χιλιόμετρα εργασίας για την τοπική κοινωνία.

Στην θητεία που ολοκληρώνεται τέλη του χρόνου ο Δημήτρης Γκόλιας εκλεγμένος με τον συνδυασμό της ”Δημοτικής Ανατροπής” και επικεφαλής τον Βαγγέλη Ροπόκη, προσέφερε απλόχερα τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινωνία, αφού ο ίδιος είναι ένας ακούραστος εργάτης, έμπειρος και πολύ ανήσυχος, που μοναδικός του στόχος και σκοπός είναι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπό του.

Ο Δημήτρης Γκόλιας είναι δημόσιος υπάλληλος στο τμήμα αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι πολύτεκνος, καθώς επίσης και γραμματέας του συλλόγου ΑΜΕΑ ”Η Ελπίδα”.

Ο υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο του δήμου Πρέβεζας Δημήτρης Γκόλιας είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν σταματούν ποτέ να εργάζονται για το καλό κοινό συμφέρον.

Ο ίδιος μάλιστα για την υποψηφιότητά του έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:

Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συντοπίτη σου. Και είναι γνωστή η διαδρομή μου, οι αγώνες και η συνεισφορά μου στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες των ΑμεΑ όπου ανήκω και γενικότερα στο σύνολο ευπαθών ομάδων, ως σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας.

Επιθυμώ να συνεχίσω το έργο μου αυτό με ανιδιοτέλεια και αγάπη, πλέον, διεκδικώντας την θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Πρέβεζας.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.

Δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε ιδεολογίες. Είναι μια διαδικασία ευθύνης.

Η στήριξη, η ανάδειξη προσώπων και η ψήφος μας είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου.

Γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρά πλέον ο κομματισμός, ούτε οι κομματικές σφραγίδες υποψηφιότητας. Το αντίθετο εξ ορισμού ο θεσμός αυτός δημιουργεί προϋποθέσεις για συνεργασία, συναίνεση και συγκλίσεις.

Πρέπει η τοπική αυτοδιοίκηση να εκφράζει ένα εύρος συνεργασιών σε ένα κοινό προσυμφωνημένο πλαίσιο θέσεων για την λειτουργία, την διοίκηση και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Γι αυτό ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Δήμο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών.

Με εκτίμηση,

Γκόλιας Δημήτριος

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος, Κοινότητας του Δήμου Πρέβεζας

Με το συνδυασμό ”ο Δημος της Καρδιας μας” και επικεφαλής τον Νικο Γεωργάκο

Προηγούμενο Άρθρο

Έρχεται η παιδική παράσταση ”Ντίλης ο μεγαλοπρεπής΄΄ στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Πανηγύρι στον Σύβρο Λευκάδας 22 και 23 Αυγούστου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...