Δυναμική συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ν. Πρέβεζας στην 12η EXPOTROF

Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Ν. Πρέβεζας συμμετέχει στην 12η EXPOTROF, η οποία πραγματοποιείται στο MEC Παιανίας από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου έως και σήμερα, Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026, με τη μεγαλύτερη έως σήμερα οργανωμένη αποστολή επιχειρήσεων–μελών του, ενισχύοντας ουσιαστικά την παρουσία της τοπικής επιχειρηματικότητας στην αγορά της Αθήνας.

Συνολικά δώδεκα επιχειρήσεις του Νομού Πρέβεζας λαμβάνουν μέρος στην έκθεση με αυτόνομη και οργανωμένη παρουσία, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους και ερχόμενες σε άμεση επαφή με επαγγελματίες της αγοράς. Το περιβάλλον της έκθεσης ευνοεί τη δικτύωση, την προώθηση συνεργασιών και τη διεύρυνση εμπορικών ευκαιριών. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο μέσω συντονισμού, κοινής προβολής, θεματικής ανάδειξης και πλήρους κάλυψης του κόστους συμμετοχής.

Οι τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους από το κεντρικό stage της έκθεσης, όπου έμπειροι σεφ τα μαγείρεψαν και τα προσέφεραν στο αθηναϊκό κοινό για δοκιμή, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Μέσα από ζωντανές γαστρονομικές παρουσιάσεις αναδείχθηκαν η ποιότητα των πρώτων υλών, η αυθεντικότητα και η γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής, προβάλλοντας με βιωματικό τρόπο την τοπική παραγωγή.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Ν. Πρέβεζας διαθέτει ειδικό θεματικό περίπτερο αφιερωμένο στο ελαιόλαδο και τα ελαιοκομικά προϊόντα των επιχειρήσεων του. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη στρατηγική ανάδειξης προϊόντων με ισχυρή τοπική ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, αξιοποιώντας την ποιότητα της ελαιοκομικής παραγωγής του Νομού Πρέβεζας.

Η συμμετοχή στην EXPOTROF αποτελεί μέρος του οργανωμένου σχεδίου εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου, με στόχο τη συστηματική παρουσία των τοπικών επιχειρήσεων σε αγορές αυξημένου εμπορικού ενδιαφέροντος και τη δημιουργία σταθερών διαύλων επικοινωνίας με επαγγελματίες και αγοραστές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Cleopatra Marina αναζητά Υπεύθυνο Συντήρησης για τις εγκαταστάσεις της στο Άκτιο

Η Cleopatra Marina Α.Ε., μέλος του Ομίλου Εταιρειών Tefas...

Ενημερωτική ημερίδα στο ΚΑΠΗ Πρέβεζας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την...

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας

Με νέα σύνθεση ξεκινά τη θητεία του το Διοικητικό...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (8 Νοεμβρίου – 14 Νοεμβρίου 2026)

ΤΟ ΕΥΛΑΒΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ του π. Δημητρίου Μπόκου Η συμπαθέστατη αιμορροούσα,...