Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 15:58

Δράσεις μαζικού αθλητισμού στον Δήμο Πάργας

Στα πλαίσια υλοποίησης δράσεων μαζικού αθλητισμού ο Δήμος Πάργας για την περίοδο 2020-2021 οργανώνει τμήματα εκγύμνασης για τους δημότες. Αναλυτικότερα θα λειτουργήσουν:

1.Αθλητικό Κέντρο Καναλάκιου – Τμήματα Εκγύμνασης Εφήβων – Ενηλίκων (από 15 ετών)

    • Εφηβικό Δευτέρα – Πέμπτη 20.00 -21.30
    • Ενηλίκων Δευτέρα – Πέμπτη 21.30 -23.00

2. Κλειστό Γυμναστήριο Πάργας –Τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής

    • Ηλικίες 3 ,5 – 6  χρονών Κάθε Σάββατο 09.30 – 10.30
    • Ηλικίες 7 – 12 χρονών Κάθε Σάββατο 10.30 – 11.30

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@dimospargas.gr ή να καταθέσουν στα ΚΕΠ  Καναλακίου και Πάργας  έως την Παρασκευή 9/10/2020 τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση Συμμετοχής (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου)    word       pdf
  2. Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στον Δήμο Πάργας  μέσω λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, Τηλεφωνία, Ύδρευση) ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για το συμμετέχοντα ή του γονέα στην περίπτωση συμμετοχής ανηλίκων το οποίο μπορεί να εκδοθεί άμεσα ηλεκτρονικά από το GOV.GR

Με δεδομένους τους περιορισμούς που προκύπτουν από τα μέτρα καταπολέμησης του Covid-19  απόλυτη προτεραιότητα στις αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Πάργας έχουν οι δημότες  του. Οι ετεροδημότες εντάσσονται εάν υπάρχουν κενές θέσεις. Σε περίπτωση συμπλήρωσης των τμημάτων θα ισχύσουν εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια.

Σε περίπτωση ένταξης στο πρόγραμμα απαιτείται Ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (για παιδιά). Τα στοιχεία της δήλωσης θα ζητηθεί να αποδειχθούν μετά την επιλογή και σε περίπτωση ανακριβούς δήλωσης ο υποψήφιος θα αντικαθίσταται από τον επόμενο.

Ο Δήμος Πάργας έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Θρασύβουλος Αντύπας στην Σ.Κ. Νικόπολη

Επόμενο Άρθρο

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων: Συνάντηση με τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...