Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:01

Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον όμιλο επιχειρήσεων Alila, Mango και Cuba – Δώρισαν έναν απινιδωτή στο 1ο village trail Thesprotikou – Run For Life

Ο όμιλος επιχειρήσεων Alila, Mango και Cuba, προχώρησαν σε μία κίνηση ανθρωπιάς και συνάμα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Με αφορμή το ”1ο village trail Thesprotikou – Run For Life” που πραγματοποιείται στο Θεσπρωτικό το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου το οποίο διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού με την υποστήριξη του Δήμου Ζηρού, ο όμιλος επιχειρήσεων Alila, Mango και Cuba προχώρησε στην δωρεά ενός επιπλέον απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της Δ.Ε Θεσπρωτικού.

Άλλωστε η διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα είχε στόχο την αγορά απινιδωτών που θα τοποθετούνταν σε κεντρικά σημεία.

Σημαντικός και ταυτόχρονα κοινωνικός σκοπός του συλλόγου, που δεν άφησε κανέναν αμέτοχο, αφού πολλοί επιχειρηματίες πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος επιχειρήσεων Alila, Mango και Cuba, πραγματοποιεί παρόμοιες κινήσεις, προσφέροντας στον συνάνθρωπο.

Λίγα λόγια για τον αγώνα 1ο village trail Thesprotikou – Run For Life

Η αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που εκπόνησε η Οργανωτική Επιτροπή ο «1ος village trail Thesprotikou – Run For Life» περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος 11 και 6 χλμ. οι οποίοι θα εμπλουτιστούν από έναν περιπατητικό της ίδιας διαδρομής των 6 χλμ.

Στόχος του είναι:

Η αρχική σκέψη της συγκεκριμένης δράσης ήταν και παραμένει, η ανάδειξη της περιοχής, η ανάπτυξη του μαζικού Αθλητισμού και του εθελοντισμού αλλά και η ικανοποίηση των δρομέων από τη συμμετοχή τους στον εν λόγω αγώνα αλλά και των συνοδών τους που θα επισκεφθούν το Θεσπρωτικό και την περιοχή και θα περάσουν ένα όμορφο Σαββατιάτικο απόγευμα.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική εκδήλωση ωστόσο έχει έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Να συγκεντρωθούν χρήματα για την απόκτηση ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (Automated External Defibrillator).

Είναι γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει στον αγώνα για την επιβίωσή του κάθε ενός από εμάς στην περίπτωση που αντιμετωπίσουμε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Ο απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε κεντρικό όσο και εμφανές σημείο στο εμπορικό Κέντρο του Θεσπρωτικού.

Έτσι με την δωρεάν και ενός ακόμα απινιδωτή από τον όμιλο επιχειρήσεων Alila, Mango και Cuba, το Θεσπρωτικό θα αποκτήσει θα θωρακιστεί απέναντι σε οποιοδήποτε και ‘’απρόοπτο περιστατικό’’.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση εργασίας για τα Ιαματικά Λουτρά Δήμου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...