Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 21:53

Δράσεις ενημέρωσης των μαθητών του Γυμνασίου Ζαλόγγου από τον ΔΥΠΑ Πρέβεζας

Στα πλαίσια της “Δράσης Ενημέρωσης για τις εργασιακές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και διασύνδεση με τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.)”  που έλαβε χώρα σήμερα 12/04/2024 στο Γυμνάσιο Ζαλόγγου πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων ενημέρωση μαθητών της Γ’ τάξης από την Προϊσταμένη του ΚΠΑ2 Πρέβεζας κα Βησσαρία Ιωάννου και την Εργασιακή Σύμβουλο της υπηρεσίας κα Σοφία Κωνσταντινίδη.

Τα στελέχη της Δ.ΥΠ.Α. είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους μαθητές τις συνθήκες στη σύγχρονη αγορά εργασίας, τις ειδικότητες που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους εργοδότες της ευρύτερης περιοχής και τις δυνατότητες που δίνουν οι σχολές της ΔΥΠΑ για εκπαίδευση σε αυτές, αλλά και άλλες, ειδικότητες. Οι μαθητές έδειξαν έντονο ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης ενώ στο τέλος είχαν την ευκαιρία να θέσουν στις εισηγήτριες τις απορίες τους και να δεχθούν αναλυτικές απαντήσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Στις 21 Απριλίου ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ ανάμεσα στον Ερμή Καναλίου και τον Θρίαμβο Λούρου

Επόμενο Άρθρο

Παιδεία: Συμμετοχή του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...