Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 21:17

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου εκδήλωση – workshop για τον οινοτουρισμό με τίτλο «Μιλώντας για οινοτουριστικές εμπειρίες»

H ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου εκδήλωση – workshop για τον οινοτουρισμό με τίτλο «Μιλώντας για οινοτουριστικές εμπειρίες», στο πλαίσιο του σχεδίου της διατοπικής συνεργασίας: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» που υλοποιείται από 22 Αναπτυξιακές Εταιρίες στην Ελλάδα μέσω των Τοπικών Προγραμμάτων CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020.

Το workshop, που αφορούσε επαγγελματίες της οινοποιίας, του τουρισμού, της εστίασης, του πρωτογενούς τομέα & μεταποίησης, πραγματοποιήθηκε διαδραστικά με αρχές βιώσιμης προσέγγισης & ανάπτυξης για το περιβάλλον και τον άνθρωπο σε φυσικό χώρο – αμπελώνα στην αμπελοοινική περιοχή της Zίτσας. H εκπρόσωπος της ΟΤΔ της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ κα Κατερίνα Καρακώστα ανέλυσε τους στόχους της διατοπικής συνεργασίας ενώ η εκπρόσωπος της ανάδοχου εταιρείας BRANDING GREECE, κα Έλσα Εξάρχου, ανέπτυξε την σχέση μεταξύ των θεματικών μορφών τουρισμού και την αναγκαιότητα διασύνδεσής τους για την προώθηση οινοτουριστικών εμπειριών στην Ήπειρο. Το workshop έκλεισε με γευσιγνωσία ελληνικών ηπειρωτικών οίνων (Νομού Ιωάννινων & Θεσπρωτίας) μαζί με μαγειρική τοπικών συνοδευτικών εδεσμάτων από Ηπειρώτη Chef.

Προηγούμενο Άρθρο

Λαϊκή Συσπείρωση Ζηρού: Η καθημερινότητα στην εποχή του Καλαντζή

Επόμενο Άρθρο

Ο όμιλος εταιρειών Τέφα βράβευσε τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...