Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 6:26

Δικαίωση για το ΚΤΕΛ – Επιβίβαση και αποβίβαση εντός Πρέβεζας για τα λεωφορεία

Το ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας ΑΕ, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης από το Εφετείο Ιωαννίνων με την οποία δικαιώθηκε ο αγώνας μας απέναντι στο σύλλογο ιδιοκτητών ΤΑΞΙ. Με την απόφαση αυτή, επιτρέπεται η επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών, υπεραστικών γραμμών των λεωφορείων μας εντός της Πρέβεζας στις προκαθορισμένες και υφιστάμενες θέσεις.

Επίσης προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενόψει επαναλαμβανομένων ανακριβών δημοσιευμάτων περί συνδικαλιστικής διώξεως και άδικης απόλυσης εργαζομένου μας, σας ενημερώνουμε ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν ήταν εργαζόμενος της ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας ΑΕ, αλλά ο μοναδικός εργαζόμενος του προμηθευτικού συνεταιρισμού, του οποίου η εργασιακή σχέση διακόπηκε λόγω της διακοπής των εργασιών του συνεταιρισμού επί 2 και πλέον έτη.

Το ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας ΑΕ βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του πολίτη και του επιβατικού κοινού, εκτελώντας ακόμη και με ζημία δρομολόγια σε κάθε απομακρυσμένη γωνιά του νομού, προσφέροντας και όχι στερώντας την εργασία σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, ενώ η διοίκησή του απαρτίζεται από σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους του μόχθου.

Οι δικαστικές αποφάσεις, αποδεικνύουν το σύννομο της λειτουργίας μας.

Για το ΚΤΕΛ Ν ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΕ

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Απόστολος Αν Τάσσης


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Επόμενο Άρθρο

Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο: 20 Μαρτ. – 26 Μαρτ. 2022

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...