Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 13:26

Διεθνής η αναγνώριση για τον χρυσό πανελληνιονίκη Γρηγόρη Βλαχόπουλο με καταγωγή από τις Παπαδάτες Πρεβέζης

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο 13χρονος Γρηγόρης Βλαχόπουλος κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων, και πριν ακόμα τελειώσει η χρονιά ο Γρηγόρης μας γέμισε και πάλι περηφάνια, αυτή τη φορά με τη διεθνή ομαδική διάκριση που συνοδεύεται από το Χάλκινο Μετάλλιο για την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών & Under21, που διεξήχθη 4 – 6 Νοεμβρίου 2022 στο Μαυροβούνιο.

Ο Γρηγόρης συμμετείχε στην Εθνική Αποστολή της χώρας μας στο Μαυροβούνιο και αγωνίστηκε με τους συναθλητές του τιμώντας τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας εξασφαλίζοντας την 3η θέση στη βαλκανική διοργάνωση. Συνολικά η Εθνική Ελλάδος επέστρεψε στην Αθήνα με 23 Μετάλλια: Τέσσερα (4) Χρυσά, Τρία (3) Αργυρά και 16 Χάλκινα Μετάλλια.

Ο Χάλκινος Βαλκανιονίκης και Χρυσός Πανελληνιονίκης μας, Γρηγόρης Βλαχόπουλος, έχει καταγωγή από τις Παπαδάτες Πρεβέζης και επισκέπτεται το όμορφο χωριό του κάθε καλοκαίρι για να περάσει χρόνο με τον παππού του, Γιάννη & τη γιαγιά του, Παρασκευή Δαρδαμάνη.

Η Εθνική Αποστολή επέστρεψε, Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, και ο Γρηγόρης, ανήμερα των γενεθλίων του, έφερε το Χάλκινο Μετάλλιο στο σπίτι.

Γερός & δυνατός! Ευ αγωνίζεσθαι Γρηγόρη Βλαχόπουλε!


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπουδαίο διπλό για τη Νικόπολη στα Γιάννενα – Πάτησε κορυφή

Επόμενο Άρθρο

Νέα νίκη για τις κορασίδες της Νικόπολης μέσα στη Ναύπακτο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...