Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 23:08

Διακρίσεις στους μαθητικούς αγώνες στίβου για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Αρκετές διακρίσεις στους αγώνες κλασικού αθλητισμού Γυμνασίων και Λυκείων για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 28 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Πιο συγκεκριμένα, στους  αγώνες Γυμνασίων, η Μπακάρα Χριστίνα – Ιωάννα, μαθήτρια της Β Τάξης που ανήκει στον Α.Ο. Πρέβεζας, κατέκτησε την πρώτη θέση στη σφαιροβολία, με επίδοση 9,50 μ.

Στο ίδιο αγώνισμα, η Αυδίκου – Θέου Μαρία, επίσης μαθήτρια της Β τάξης, που ανήκει στο Σύλλογο <<ευ ζην >>,κατετάγη έκτη, με επίδοση 6,70 μ.

Η Οικονόμου Φωτεινή της Γ τάξης, που ανήκει στο Σύλλογο ”ΕΥΖΗΝ ”, κέρδισε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος ,με επίδοση 5,18 μ.

Τη δεύτερη θέση στα 300 μ. κατέκτησε ο μαθητής της Γ τάξης, Μπέκας Θεμιστοκλής, που ανήκει στο Σύλλογο ”ΕΥΖΗΝ ”,  με χρόνο 45’’78.

Την έκτη θέση στα 80 μ. και στη σφαιροβολία κατέκτησαν αντίστοιχα οι μαθητές της Γ τάξης, Κορωναίος Αλκίνοος και Ράπτης Αντώνιος ,ο οποίος ανήκει στο Σύλλογο ”ΕΥΖΗΝ ”.

Για τους αγώνες των Λυκείων, και οι τρεις αθλήτριες που αγωνίστηκαν, περνάνε στην επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα, η Τσαούση Κυριακή, μαθήτρια της Γ’ τάξης κατέκτησε την πρώτη θέση στα 400 μ. με εμπόδια ,με χρόνο 1’ 05’’20.

Στο άλμα εις μήκος, η Μπακάρα Βασιλική, μαθήτρια της Α’ Τάξης, κατέκτησε την πρώτη θέση ,με επίδοση 5,68 μ. και η Γεωργίου Ευαγγελία, μαθήτρια της Β Τάξης την τρίτη θέση, με επίδοση 5,15 μ.

Και οι τρεις αθλήτριες ανήκουν στον Α.Ο. Πρέβεζας.

Το πιο σημαντικό, πέραν των διακρίσεων, είναι η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό!

Προηγούμενο Άρθρο

Τα ονόματα των μαθητών-τριων που πήραν την πρόκριση στην Β’ φάση των Πανελληνίων Σχολικών αγώνων

Επόμενο Άρθρο

Το IΚΤΕΟ Ζηκίδης στην Πρέβεζα ζητά άμεσα άτομο για την Γραμματειακή Υποστήριξη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...