Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 5:16

Διαδικτυακή Εκδήλωση: «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης» | Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Σχετικά Θέατρα

Αρχαίο θέατρο Κασσώπης (μεγάλο θέατρο)

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζουν το κοινό τους αρχαιολογικό οδοιπορικό για το 2021, με τη δεύτερη διάλεξη του κύκλου «Πολιτιστική Διαδρομή αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου» και την παρουσίαση της πορείας των έργων αναστήλωσης των αρχαίων θεάτρων – πόλων της διαδρομής.

Η δεύτερη διάλεξη, με τίτλο «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Aρχαίο Θέατρο Κασσώπης», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 μ.μ.

Η διαδικασία παρακολούθησης της δεύτερης εκδήλωσης είναι ακριβώς η ίδια με την πρώτη. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν ζωντανά από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο, κάνοντας απλά «κλικ» την ημέρα της εκδήλωσης πέντε λεπτά πριν την έναρξη αυτής:

https://www.megaron.gr/event/paramerizontas-to-peplo-tou-chronou-archaio-theatro-kassopis/

Ομιλητές της διάλεξης θα είναι οι:

  1. κ. Ανθή Αγγέλη, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, «Το Θέατρο της Κασσώπης».
  2. κ. Δήμητρα Δρόσου, αρχαιολόγος και κ. Αχιλλέας Τρανουλίδης, αρχιτέκτονας, υπεύθυνοι του έργου αποκατάστασης αρχαίου θεάτρου Κασσώπης, «Το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Κασσώπης».

Την εκδήλωση προλογίζει  ο Πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος.

Ευχαριστούμε θερμά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την εταιρεία COSMOTE και το Bodossaki Lectures on Demand – BLOD του Ιδρύματος Μποδοσάκη, για τη συνεργασία, καθώς χάρη και στη δική τους στήριξη πραγματοποιούνται οι φετινές μας διαλέξεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 2 Απριλίου

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του Σκοπευτηρίου στον Δήμο Ζηρού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...