Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 13:05

Διάρρηξη στο Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας – Ανυπολόγιστες οι ζημιές (φωτογραφίες-βίντεο)

Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν τα μέλη του Θεατρικού εργαστηρίου Πρέβεζας το απόγευμα της Κυριακής, όταν επιχείρησαν να πάνε στον χώρο προκειμένου να καθαρίσουν τα χόρτα περιμετρικά του κτιρίου στο κάστρο του Αγ. Ανδρέα.

Όμως η εικόνα που αντίκρισαν δημιούργησε οργή και θλίψη, αφού αντίκρισαν ένα θέαμα που δεν έχουν ξαναδεί σε τέτοιο μέγεθος.

Σπασμένες πόρτες, από τις οποίες άγνωστοι μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την ”εγκληματική” του πράξη.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του Θεατρικού Εργαστηρίου κα Λίλλη Σακκά, οι άνγωστοι αφαίρεσαν συστήματα, ήχου και φωτισμού, κονσόλες, πολλά μέτρα καλωδίου που χρησιμοποιούνταν για εξωτερικές παραστάσεις, χαλιά-μοκέτες, θεατρικά κοστούμια κ.α, ανυπολόγιστης αξίας.

Μάλιστα η κα Σακκά μίλησε για την διάρρηξη στην κάμερα του onprevezanews.gr, σύμφωνα με την οποία χωρίς τα πράγματα αυτά, δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε άλλη πολιτιστική ενέργεια του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Με θλίψη στα μάτια η υπεύθυνη του Θεατρικού Εργαστηρίου, μας είπε ότι από το 1998 (έτος ιδρύσεως), μέχρι και σήμερα έχουν γίνει 5 διαρρήξεις στους χώρους που στεγάζεται.

Τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία, η οποία μετέβη στον χώρο προκειμένου να πάρει αποτυπώματα και καταθέσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Δύο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές – Τρεις οι υποψήφιοι – Πόσοι ακόμα θα είναι;;;

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 884 νέα κρούσματα και 25 θάνατοι – 3 Π.Ε Πρέβεζας, 13 Π.Ε Ιωαννίνων, 4 Π.Ε Άρτας και 2 Π.Ε Θεσπρωτίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...