Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 10:00

Διάρρηξη Ι.Χ στην παραθαλάσσια περιοχή του Καναλίου

Μία απίστευτη περίπτωση διάρρηξης Ι.Χ και μάλιστα μέρα-μεσημέρι συνέβη στην παραθαλάσσια περιοχή του Καναλίου Πρέβεζας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onprevezanews.gr μία ομάδα τριών ανδρών με φορτηγάκι το οποίο είχε ανοικτή καρότσα, μετακινούνταν στην παραθαλάσσια περιοχή Καναλίου, προκειμένου να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία για να ‘’χτυπήσουν’’ Ι.Χ.

Η ευκαιρία αυτή τελικά τους παρουσιάστηκε. Έτσι λοιπόν παρκάρισαν πίσω από ΙΧ όπου οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στη θάλασσα, διέρρηξαν την πόρτα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία γυναικεία τσάντα, μέσα στην οποία υπήρχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, πιστωτικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα της ιδιοκτήτριας.

Με την ίδια μέθοδο, πήγαν να χτυπήσουν και δεύτερο αυτοκίνητο λίγα μέτρα παρακάτω, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα της Πρέβεζας, με περιπολικό να πηγαίνει στην περιοχή, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τους δράστες, οι οποίοι μέχρι και αυτή την στιγμή αναζητούνται.

Ωστόσο η περιγραφή που δόθηκε είναι ξεκάθαρη, αφού ο ιδιοκτήτης του δεύτερου Ι.Χ έδωσε αναλυτικά στοιχεία, που σίγουρα θα βοηθήσουν στην σύλληψη των δραστών.

Επισημαίνετε ωστόσο κυρίως σε όλους εκείνους που πηγαίνουν στις παραλίες του νομού, να μην αφήνουν αντικείμενα, όπως τσάντες, κινητά ή οτιδήποτε άλλο εντός Ι.Χ, γιατί αυτό σίγουρα να βάλει σε πειρασμό αρκετούς ‘’απλωχέρηδες’’ που επωφελούνται αυτές τις περιπτώσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 85η ΔΕΘ

Επόμενο Άρθρο

Η απάντηση του Επιμελητηρίου Πρέβεζαw για τις ανεύθυνες ανακοινώσεις κρουσμάτων covid-19

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...