Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:52

Δημιουργός Fake News ο Κώστας Μπάρκας;

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Σάββατο το πρωΐ την περιοχή Φέρες του Έβρου, προκειμένου να δει από κοντά, αλλά και να ενημερωθεί για την πρόοδο στην πορεία εκτέλεσης των εργασιών κατασκευής του φράχτη.

Ωστόσο ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας χρησιμοποιώντας φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Έβρο και συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου του 2020, προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις και πιο συγκεκριμένα ένα ακόμη Fake News.

Αρχές Μαρτίου του 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ξαναβρεθεί στον Έβρο και είχε υποδεχθεί της ηγεσία της ΕΕ προκειμένου να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα μετά την έλευση χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών.

Αρκετοί ωστόσο το πήραν χαμπάρι το ατόπημα του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα και ζήτησαν μέχρι και την παρέμβαση του Εισαγγελέα για διασπορά ψευδών Ειδήσεων.

Δείτε ρεπορτάζ του in.gr 03/03/2020

 

Την ίδια λοιπόν φωτογραφία χρησιμοποίησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας και με ανάρτηση στο προσωπικό του twitter έγραψε τα εξής: Ο ιός δεν μεταδίδεται. Σας το λέει ο

@PrimeministerGR”
Δείτε το post στο Twitter

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: 223.000 ευρώ από το Φιλόδημος ΙΙ για αγορά μηχανημάτων

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 18 Οκτωβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...