Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 14:38

Δημήτρης Κολιός: ‘’Μερικές φορές δεν μπορώ να σιωπώ και έτσι και αυτή την φορά δεν θα το κάνω’’

Το μέλος του Δ.Σ του συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας Δημήτρης Κολιός με προσωπική του ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook  αναφέρθηκε στην επιστροφή στην κανονικότητα και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες του κλάδου του.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Ως μέλος του Δ.Σ του συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων θα σας ενημερώσω ότι την προσεχή Τετάρτη 6/5 30 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν μια διαμαρτυρία την γνωστή σε όλους μας Empty chair’s!!!!
Ως ένας άνθρωπος του χώρου από το 1998 που ξεκίνησα να σπουδάζω μάγειρας και να δουλεύω σε διάφορα ξενοδοχεία και εστιατόρια ανά την Ελλάδα με ατελείωτες ώρες δουλειάς έμαθα να διεκδικώ και να προσπαθώ. Έχοντας ζήσει πλέον μια δεκαετία κρίσης πάρα πολύ έντονα στον κλάδο μας εγώ τουλάχιστον διαφωνώ με αυτό που προσπαθούν να κάνουν την διάλυση του όπως κάνανε στον πρωτογενή τομέα επιδοτώντας τον (αγροτιά, αλιεία, κτηνοτροφία ) είτε σταματώντας καλλιέργειες είτε σπάζοντας καΐκια και τα λοιπά που όλοι ξέρουμε με τις ευλογίες της ευρωπαϊκής ένωσης.
Φτάνουμε στο 2020 ζώντας όντως ένα καινούργιο φαινόμενο μια πανδημία κλείνουμε τα μαγαζιά σεβόμαστε τις οδηγίες χάνοντας από απόκριες έως το μισό καλοκαίρι και πάλι με αίσθημα ευθύνης δεν μιλάμε. Κύριοι όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να μείνουν έτσι δεν με νοιάζει ποια κυβέρνηση είναι Ν.Δ, ΣΎΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ κτλ. Έτσι και αλλιώς εσείς μας φτάσατε εδώ είτε με τις μίζες σας είτε με τις κλεψιές είτε με τις τράπεζες σας. Ο κλάδος της εστίασης είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ μεγάλο και δεν μπορείτε να το αντιμετωπίζεται με 400 ευρώ το μήνα. Οπότε σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την ειρηνική διαμαρτυρία την Τετάρτη 6/5/2020 στις 20:00 ταυτόχρονα όπως θα συμβεί σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη.
Empty chairs ή αλλιώς Άδειες καρέκλες.
Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας mail στο menoumeoloimazi@gmail.com και από την σελίδα στο Facebook
#menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirous2020

Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ

Προηγούμενο Άρθρο

Αρσινόη Κουτρούμπα: ‘’ Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τους πελάτες μας’’

Επόμενο Άρθρο

Άλλη μια πρωτιά για το δημοτικό σχολείο Ανθούσας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...