Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:11

Δημήτρης Καραμανίδης: ” Δεν κάνω πίσω…θα κινηθώ νομικά απέναντι στον κ. Νίτσα”

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη.

Ο κ Καραμανίδης ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε μετά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που τον ανάγκασε να κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Νίτσα.

”Ο κ. Νίτσας έκανε συχνές παρεμβάσεις και δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει και δεν με άφηνε να κάνω την δουλειά μου. Επιθυμούσε να πάει προς ψήφιση μόνο η δική του πρόταση για το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα. Με έκοψε πολλές φορές. Στην συνέχεια και εφόσον δεν άκουγε του έκοψα τον ήχο, αφού του ζήτησα πολλές φορές να κλείσει μόνος του το μικρόφωνο. Στην συνέχεια ακούστηκαν εκφράσεις που δεν έπρεπε. Του ζήτησα του κ. Νίτσα να ανακαλέσει πολλές φορές. Ο ίδιος είπε όχι έτσι και εγώ έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες. Έχω προκληθεί πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν έφτασα σε αυτό το σημείο, ωστόσο οι κουβέντες από τον κ. Νίτσα ήταν κάτι που με ξεπέρασαν.Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται διαφορετικά” είπε ο κ. Καραμανίδης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 2435 νέα κρούσματα, 73 θάνατοι και 817 διασωληνωμένοι – 2 Π.Ε Πρέβεζας, 35 Π.Ε Ιωαννίνων, 4 Π.Ε Άρτας και 3 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Polis Market: Ντόπια αμνοερίφια σε σούπερ τιμή…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...