Δεύτερη μεταγραφή για τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας η Δέσποινα Γερομιχαλού

Ημερομηνία:

spot_img

Η 23χρονη Δέσποινα Γερομιχαλού, αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, μετά την Ειρήνη Κουτρουμπή, εν όψει της νέας χρονιάς για το πρωτάθλημα της Pre League.

Η Δέσποινα Γερομιχαλού ξεκίνησε την καριέρα της από της ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, είναι γεννημένη στις 28 Φεβρουαρίου 2000, έχει ύψος 1,81 και παίζει στις θέσεις ακραία και διαγώνια.

Από το 2016 έως και το 2018 ήταν αθλήτρια του Απόλλων Καλαμαριάς, για να ακολουθήσει μία χρονιά (2018-2019) με τα χρώματα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Το 2019 και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο της.

Τα έτη 2020 έως και 2022 φόρεσε την φανέλα του Μηγδονιακού, ενώ κατά την περσινή περίοδο ήταν αθλήτρια τους Αίας Ευόσμου.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας και αποτελεί μία από τις καλύτερες αθλήτριες στην θέση που αγωνίζεται.

Κατά την συμφωνία με την διοίκηση του Φιλαθλητικού το νέο μεταγραφικό απόκτημα δήλωσε: ‘’ Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ήρθα στην ομάδα της Πρέβεζας για να αγωνιστιώ με τα χρώματα του Φιλαθλητικού. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αυτό το απέδειξε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την πορεία της στο κύπελλο Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή Πέτρο Παπαδόπουλου, που μου δίνουν την ευκαιρία για να αγωνιστώ σε αυτή την οικογένεια και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου’’.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ηγουμενίτσα: Το «σενάριο» των τεσσάρων κουκουλοφόρων κατέρρευσε – Ο 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 25χρονης

Από την καταγγελία για ληστεία στην ομολογία του εγκλήματος...

Συνάντηση μελών της Ν.Ε.Ε.Α. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν Πρέβεζας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών της Ν.Ε.Ε.Α. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πρέβεζας...

Άνω Σκαφιδωτή: Η επιστροφή του ήρωα Θωμά Τριάντη – 78 χρόνια μετά, η προτομή του στη γενέτειρά του

Φωτογραφίες: Φίλιππος Ξέρας Μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί...

Πρέβεζα: Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής – «Η ιστορική μνήμη είναι ευθύνη απέναντι στο μέλλον»

Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20...