Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 4:31

Δεν υπήρξε ”λευκός” καπνός στην συνάντηση στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τα αυτοδιοικητικά

Το απόγευμα της Δευτέρας συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ (3 άτομα) με μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας με μοναδικό θέμα συζήτησης την κοινή κάθοδο και πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Η συνάντηση περισσότερο είχε διερευνητικό χαρακτήρα, προκειμένου και οι δύο πλευρές να αποφασίσουν αρχικά αν θέλουν ή όχι να βάλουν υποψήφιους κοινής αποδοχής και από τους δύο χώρους για να διεκδικήσουν τους δήμους του νομού Πρέβεζας.

Τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν στο τραπέζι αρκετά ονόματα, τα οποία κυρίως ακούγονται ότι επιθυμούν να διεκδηκήσουν τους δήμους, χωρίς ωστόσο μέχρι και σήμερα να έχουν πει δημόσια τις προθέσεις τους.

Έτσι η συνάντηση αυτή θα γίνει λίγο αργότερα, μιας και οι κομματικοί οργανισμοί ετοιμάζονται για τις εθνικές εκλογές οι οποίες προηγούντε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και απο το ΣΥΡΙΖΑ θα ζητηθούν από εκείνους τα ονόματα των οποίων ακούγονται ότι επιθυμούν να κατέλθουν στις δημοτικές εκλογές εγγράφως ότι είναι θετικοί ή όχι στις υποψηφιότητές τους.

Έτσι ”λευκός” καπνός δεν βγήκε από την σημερινή συνάντηση, ενώ και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συναντηθούν εκ νέου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Νίκος Ζαχαριάς στις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ – Τι νέο ετοιμάζει για τον Δήμο (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Σε αναζήτηση πολιτικής ”στέγης” η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...