Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:58

Δίκτυο σύγχρονων κόμβων θα αποκτήσει η Π.Ε Πρέβεζας

Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κόμβων θα αποκτήσει το επόμενο διάστημα η Π.Ε Πρέβεζας .Στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας προχώρησε στην κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου “Κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο Γέφυρας Καλογήρου-Πρέβεζας (θέση Λιμποχωβίτη Ζέφυρος” προϋπολογισμού 545 χιλ. ευρώ.

Όπως σημειώνει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από και προς την παραλιακή ζώνη.

“Σήμερα η κυκλοφορία διεξάγεται κάτω από δύσκολες συνθήκες και οι ουρές των οχημάτων που σχηματίζονται είναι γνωστές σε όλους” λέει χαρακτηριστικά ο κ.Ιωάννου, υπογραμμίζοντας και το φόρτο που καλείται να διαχειριστεί η τροχαία.

Το έργο αυτό θα αποσυμφορήσει την κατάσταση, ενώ σε συνδυασμό με τους άλλους δύο κόμβους (σε Φραξύλα και συμβολή με οδό Λασκαράτου) θα αναβαθμιστεί σημαντικά η κυκλοφορία και θα περιοριστούν οι κίνδυνοι τροχαίων που σήμερα είναι μεγάλοι.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις για την Υγεία από τον Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...