Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:41

Δήμος Πρέβεζας: Πολιτιστικό καλοκαίρι Πρέβεζας 2021

“Το πολιτιστικό καλοκαίρι της  Πρέβεζας άνοιξε τα πανιά του και  μας  ταξιδεύει!

Αξιοποιώντας το θετικό πρόσημο  που αποκτήσαμε ως Δήμος με την περυσινή επιτυχημένη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, φέτος ανεβάζουμε τον πήχη  ακόμη πιο ψηλά και  συνεχίζουμε δυναμικά, τηρώντας   όλα τα πρωτόκολλα προστασίας για τον covid 19. Στο Δημοτικό Κηποθέατρο  Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος”, το  Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης και το Αμφιθέατρο του Λούρου, θα “συναντηθούν”   η μουσική, το θέατρο, ο λόγος, η ποίηση,  η παράδοση, η ιστορία μας.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις  που διοργανώνει ή συνδιοργανώνει ο Δήμος θα είναι ελεύθερη ωστόσο θα απαιτείται  κάρτα εισόδου την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται   με σειρά προτεραιότητας   από το  τμήμα Πολιτισμού του Δήμου  (κτίριο Λαϊκής Αγοράς  Πρέβεζας τηλ. 2682025325), από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη   ή  τους χώρους  των εκδηλώσεων πριν την παράσταση.

Το τμήμα Πολιτισμού  θα ενημερώνει εγκαίρως για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα ωστόσο δεν φέρει ευθύνη για  ακυρώσεις που μπορεί να προκύψουν  σε εκδηλώσεις ιδιωτών. Η οργάνωση και η πραγματοποίηση δράσεων πολιτισμού στη δύσκολη συγκυρία που δημιούργησε η πανδημία δεν  ήταν ούτε εύκολο ούτε δεδομένο  “εγχείρημα”. Όμως εμείς  το κάνουμε και φέτος πράξη  αναγνωρίζοντας ότι ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη να χαμογελάσει η  ψυχή μας.

Να απευθύνω γι’ αυτό  τις  θερμές μου  ευχαριστίες στους συνεργαζόμενους φορείς και συλλόγους, αλλά κυρίως στους εργαζόμενους του Δήμου στα Τμήματα Πολιτισμού & Αθλητισμού, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη & στο Δημοτικό Ωδείο, αλλά και στα τμήματα Πρασίνου & Καθαριότητας. Το ομαδικό πνεύμα και η σκληρή δουλειά αποφέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα, προκειμένου και το φετινό καλοκαίρι να ανοίξουμε τις ψυχές μας και να χορτάσουμε πολιτισμό.”

Η αντιδήμαρχος σε θέματα πολιτισμού

Δήμου Πρέβεζας

Αθηνά  Κωνσταντάκη

Εκδηλώσεις του Δήμου Πρέβεζας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Εκδηλώσεις Ιδιωτών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Προηγούμενο Άρθρο

Τεχνολογικό Πάρκο: Πρωθυπουργός και CEO της P&I «υιοθετούν» Ριζόπουλο

Επόμενο Άρθρο

Διαμαρτυρία γονέων για την μη ύπαρξη 3ου τμήματος στο Μουσικό Σχολείο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...