Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:10

Δήμος, Περιφέρεια και επαγγελματίες στηρίζουν δυνατά τις δράσεις του Καρναβαλιού (video-pics)

Ευρεία σύσκεψη για τις πολιτιστικές δράσεις την περίοδο του Καρναβαλιού, πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Δευτέρας στο δημαρχείο Πρέβεζας, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτισμού Λεωνίδα Αργυρού, της ειδικής συμβούλου του δημάρχου Γιώτας Γεωργάκου, της προϊσταμένης του τμήματος Πολιτισμού Δήμητρας Κοψάρη, εκπροσώπων του Καρναβαλικό Κομιτάτου, του καρναβαλιού γυναικών και των καταστημάτων εστίασης.

Ο Δήμος για πρώτη φορά μπαίνει μπροστά σε όλες τις δράσεις και μαζί με την Περιφέρεια και τους επαγγελματίες θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό το μεγάλο Πολιτιστικό γεγονός.

Τόσο το καρναβάλι των γυναικών με μία ιστορία πάνω από 60 χρόνια, όσο και το Καρναβαλικό Κομιτάτο, το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την ΒΔ Ελλάδα, από φέτος έχουν 3 δυνατούς συμμάχους στο πλευρό τους, δήμο-περιφέρεια και επαγγελματίες.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, έτσι ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Η Πρέβεζα όπου τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας για Έλληνες και ξένους, θέλει να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος και για τουρισμό και τους χειμερινούς μήνες και το Καρναβάλι είναι ένα από τα ατού της πόλης.

Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πληρότητα σε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύμματα είναι πάνω από το 80% με τους ανθρώπους του τουρισμού να δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η πληρότητα όσο πλησιάζουν οι μέρες θα αγγίξει το 100%.

Αισιοδοξία υπάρχει και από την πλευρά των ανθρώπων της εστίασης οι οποίοι θα στηρίξουν τις όποιες προσπάθειες τόσο των γυναικών όσο και του Καρναβαλικού Κομιτάτου.

Στην κάμερα του On Tv μίλησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Αργυρός, η εκπρόσωπος του καρναβαλιού γυναικών Ευγενία Κοντονάσιου και ο πρόεδρος του Δ.Σ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Χρήστος Λούπας.

Προηγούμενο Άρθρο

Αγγελία: Ζητείται καθαρίστρια – καμαριέρα

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα για μαζικό ξεσηκωμό απέναντι στις πολιτικές διάλυσης της Δημόσιας Υγείας και του νοσοκομείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...