Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 11:41

Δήμος Πάργας: «Ευεργέτες και Δωρητές της Πάργας.  Εκδήλωση μνήμης και τιμής» (βίντεο)

Ο Δήμος Πάργας διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση με τίτλο: «Ευεργέτες και Δωρητές της Πάργας.  Εκδήλωση μνήμης και τιμής» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας.

Στόχος της εκδήλωσης  ήταν να τιμηθεί η ανιδιοτελής προσφορά των πολυάριθμων Ευεργετών – Δωρητών της Πάργας στο κοινωνικό σύνολο και ο ρόλος τους, στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Με τις δωρεές και τα κληροδοτήματα τους οι Ευεργέτες – Δωρητές του Δήμου Πάργας υλοποίησαν υποδομές σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες και ενίσχυσαν έμπρακτα τον Δήμο, με  μοναδικό τους κίνητρο την αγάπη για τον τόπο τους. Η προσφορά τους συνεχίζεται διαχρονικά βελτιώνοντας ακόμα και σήμερα την ζωή όλων των Δημοτών.

Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν ο πρώην δήμαρχος Πάργας Σπύρος Νούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του κληροδοτήματος ”Βασιλά” στο οποίο είναι πρόεδρος, ενώ παρέμβαση έκανε ένας ακόμη πρώην δήμαρχος της Πάργας ο Σπύρος Πηγής.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, αντιδήμαρχοι του Δήμου, φορείς της πόλης και συγγενείς των δωρητών του Δήμου.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εκπληκτικές επιδόσεις από τους Πρεβεζάνους Μαραθωνοδρόμους στα Τρίκαλα

Επόμενο Άρθρο

Καμαρίνα – Ζάλογγο – Κασσώπη: Εκπέμπουν S.O.S – Του Θοδωρή Δράκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...