Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025 - 23:47

Δήμος Ζηρού: «Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου»

Ο Δήμος Ζηρού τιμά και φέτος με σεβασμό και υπερηφάνεια την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ογδόντα Πέντε  χρόνια μετά το ηρωικό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο φασισμό, η μνήμη των προγόνων μας παραμένει ζωντανή και αποτελεί φάρο ελευθερίας και αξιοπρέπειας.

Στις δύσκολες εκείνες ώρες, οι Έλληνες ύψωσαν το ανάστημά τους, υπερασπίστηκαν τα ιδανικά της πατρίδας και πρόσφεραν ακόμη και τη ζωή τους για την ελευθερία. Το παράδειγμά τους συνεχίζει να εμπνέει τις νεότερες γενιές, υπενθυμίζοντας ότι η ενότητα και η αφοσίωση στην πατρίδα μπορούν να νικήσουν κάθε αντιξοότητα.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού καλούν όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, αποδίδοντας τον οφειλόμενο σεβασμό στους ήρωες του 1940.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!

Ζήτω η Ελλάδα!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Προηγούμενο Άρθρο

”Περί Μνήμης και Μνημείων — ή αλλιώς, τα μνημεία που πληγώναμε” της Αθηνάς Κωνσταντάκη

Επόμενο Άρθρο

Υπό αστυνομική επιτήρηση χώρος στη Φιλιππιάδα – Μεγάλες ποσότητες αποβλήτων από την καμένη μονάδα Γογγάκη στην Κέρκυρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...