Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 18:29

Δήμητρα Αηδώνη: Μια γυναίκα με δυναμισμό και διάθεση για προσφορά δίπλα στον Νίκο Γεωργάκο

Η δικηγόρος Δήμητρα Αηδώνη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο ”Δήμος της καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο.

Η Δημήτρα Αηδώνη είναι μια γυναίκα με δυναμισμό και διάθεση για προσφορά στην κοινωνία της Πρέβεζας, διεκδικώντας επί ίσοις όροις την ψήφο των συμπολιτών της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η ίδια αν και έχει ένα επιβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο καταφέρει και με σωστό προγραμματισμό να βρει τον χρόνο να ασχοληθεί σοβαρά με την υποψηφιότητά της, ακολουθώντας και συμμετέχοντας στις δράσεις του συνδυασμού.

Εργαζόμενη και μητέρα δύο παιδιών, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού ”δήμος της καρδιάς μας” καθημερινά επισκέπτεται Κοινότητες συνομιλώντας με πολίτες των χωριών μας, με την ίδια να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Η Δήμητρα Αηδώνη βρέθηκε στην Αθήνα την Κυριακή με τον Νίκο Γεωργάκο και συνυποψήφιούς της με τον υποψήφιο δήμαρχο να μιλάει στους ετεροδημότες της πρωτεύουσας.

Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με Πρεβεζάνους που μένουν και εργάζονται μόνιμα στην Αθήνα, οι οποίοι πάντα σκέφτονται και έχουν την Πρέβεζα στην καρδιά τους,

Η Δημήτρη Αηδώνη συνομίλησε με αρκετούς και σίγουρα η επαφή της, τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ευαγγελία Αντωνίου υποψήφια με τον Αχιλλέα Γκούμα για τον δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας!» Νίκος Γεωργάκος συναντήθηκε με τους Πρεβεζάνους των Αθηνών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...