Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 8:05

Δήλωση του Μιχάλη Διακομιχάλη

Ανακαλώ ρητά τα περιεχόμενα  των δηλώσεών μου στο δημοσίευμα της  από 25-3-2019 στον διαδικτυακό τόπο PrevezaTodayμε τίτλο«Ενστάσεις του Μιχάλη Διακομιχάλη σχετικά με τα διδακτορικά του τμήματος της Πρέβεζας – Θεωρεί ότι τον εξαιρούν για προσωπικούς και όχι επιστημονικούς λόγους» και από 26-3-2019 στον διαδικτυακό τόπο  «ΜΥ PREVEZA» με τίτλο «Αμφισβητεί την απόφαση για τα Διδακτορικά, ως επίσης και τις σχετικές αναρτήσεις μου στην προσωπική μου ιστοσελίδα στον ιστότοποFacebook.

Στην ανάκληση προβαίνω διότι τα ανωτέρω κρίθηκαν από τους  πρώην συναδέλφους μου και μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  κ.κ. Ναξάκη Χαρίλαου, Σωτηρόπουλου Ιωάννη, Γκανά Ιωάννη, Γαλανού Αικατερίνη, Καραμάνη Κωνσταντίνο,  Κυπριωτέλη Ευστράτιο, Αναγνωστάκη Αριστείδη, Τριάρχη Ειρήνη, Μηλιτσόπουλο Κωνσταντίνο και Παππά Παρασκευή,  ότι περιέχουν  για αυτούς  προσβλητικούς υπαινιγμούς, που ουδέποτε  όμως από τη πλευρά μου επιδίωξα για τους ίδιους ως διδάσκοντες, ούτε για τη φήμη και την ομαλή λειτουργία του Τμήματος.

Δηλώνω συνεπώς απερίφραστα ότι σέβομαι, υπολήπτομαι και αναγνωρίζω την επιστημονική επάρκεια του κάθε ενός εκ των πρώην συναδέλφων μου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και ότι τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος ενεργούσαν πάντα με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, με κύριο και με πρωταρχικό τους μέλημα την προάσπιση του κύρους και των συμφερόντων του Τμήματος.

Προηγούμενο Άρθρο

ΤΕΕ Ηπείρου: Ημερίδα για την κλιματική κρίση, την πράσινη ανάπτυξη και τον αειφόρο σχεδιασμό των απομονωμένων περιοχών της Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Σύλληψη αλλοδαπής που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστική νοσοκόμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...