Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 7:42

Γ’ Εθνική ποδόσφαιρο γυναικών – Βαριά ήττα με 6-0 για τον Κεραυνό Θεσπρωτικού (video-pics)

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις κινήσεις και των δύο ομάδων τόσο του Κεραυνού Θεσπρωτικού όσο και της Α.Ε Κανονίου, η ομάδα της Κέρκυρας κέρδισε χωρίς κανένα πρόβλημα με 6-0, το μεσημέρι της Κυριακής για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τον 2ο όμιλο, στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας  ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’.

Χαρακτηριστικό του κακού αγωνιστικού χώρου ήταν οι πολλοί τραυματισμοί κοριτσιών καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στις κερκίδες του γηπέδου αρκετοί γονείς που ταξίδεψαν από το Θεσπρωτικό, αλλά και από την Κέρκυρα προκειμένου να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, καθώς και η ειδική σύμβουλος δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου.

Οι φιλοξενούμενες έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Μαρία Κούρκουλου που σημείωσε 4 τέρματα, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, απέναντι σε μια νέα ομάδα όπως αυτή του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Η ομάδα της Κέρκυρας σημείωσε ακόμη δύο τέρματα με τις Κοντολίπου και Νάνου.

Διαιτητές: Φάντης (ΕΠΣ Άρτας)

Βοηθοί: Αναγνωστάκης, Αβραμίδου (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας)

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Μάκης Ντόβας): Παπαδήμα, Αυγέρη, Κώτση, Μάρη, Κωλέτση, Γράβου, Μπόμπορη, Γκέλου, Καρατσάλου, Ντέντε, Βασιλείου.

Αναπληρωματικές: Τούση, Ναστούλη, Παγουρά, Ηλία, Αποστόλου.

Α.Ε Κανονίου (Μάριος Λουλές – Βίκης Παργινός): Αντωνοπούλου, Κασίμη, Μέμο, Χάλγκιάρντ, Νάνου, Κονταλίπου, Κούρκουλου, Κορακιανίτη, Δενδρινού, Μετάϊ, Λέσι.

Αναπληρωματικές: Ασπιώτη, Χατζηκωνσταντινίδου, Λευθεριώτη.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Βόλεϊ Κ18 κορίτσια: Άνετη νίκη για την ομάδα του Φιλαθλητικού με 3-0

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή νερού τη Δευτέρα λόγω εργασιών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...