Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 10:42

Γκρίνια από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ – Για την μικρή παρουσία του κόσμου στην Πάργα, αλλά και το ”φτύσιμο” της Φιλιππιάδας

Η επίσκεψη τελικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάργα το μεσημέρι της Δευτέρας, για την πλειοψηφία ων ψηφοφόρων του κόμματος δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περιμέναν ορισμένοι και η γκρίνια ήρθε αμέσως μετά την αποχώρηση του αρχηγού της Ν.Δ από την Πάργα για την Άρτα.

Κατά την επιστροφή μας στην Πρέβεζα δεχθήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα ψηφοφόρων της Ν.Δ, οι οποίοι γεμάτοι αγανάκτηση μας μιλούσαν για εικόνες ντροπής που έκαναν το γύρο του διαδικτύου εμφανίζοντας μία άδεια παραλία της Πάργας, αφού ο κόσμος δεν πήγε στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Εικόνες σαν και αυτή που βλέπετε παρακάτω δείχνει το πραγματικό μέγεθος του κόσμου που έδωσε το παρών στην σημαντική κατ’ άλλους παρουσία του Πρωθυπουργού στην Πάργα.

Δυστυχώς δεν ζούμε πλέον στις εποχές του σκηνοθέτη Τάσου Μπιρσίμ, ο οποίος έκανε μαγικά με τον τηλεοπτικό φακό και εμφάνιζε χιλιάδες κόσμου σε οποιαδήποτε συγκέντρωση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Η τεχνολογία είναι τέτοια πλέον που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πραγματικό μέγεθος ενός τηλεοπτικού φακού.

Δυστυχώς κάποιοι προσπάθησαν να δείξουν και να εμφανίσουν ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πάργα είχε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση κάτι που για όσους βρέθηκαν εκεί ξέρουν την πραγματική αλήθεια.

Μάλιστα γκρίνια υπήρξε και από στελέχη του κόμματος, οι οποίοι βλέποντας αυτές τις εικόνες πήραν άρον άρον τον πρωθυπουργό για να τον μεταφέρουν στον επόμενο σταθμό της περιοδείας του που ήταν η Άρτα.

Όμως οι γκρίνιες δεν σταμάτησαν μόνο ότι στην Πάργα δεν είχε κόσμο, αλλά και ότι ο πρωθυπουργός δεν σταμάτησε ούτε για ένα γεια να πει στους κατοίκους της Φιλιππιάδας, που ως γνωστό κατέχει το υψηλότερο ποσοστό της Ν.Δ στο νομό.

Η απόσταση που υπάρχει μεταξύ Άρτα και Φιλιππιάδας δεν είναι πάνω από δέκα λεπτά και σε αυτό φταίνε εκείνοι που συμβούλευσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό για το πρόγραμμά του.

Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ δεν υπάρχει εκπρόσωπος από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζηρού, κάτι που υπήρχε το 2019 με τους ψηφοφόρους να είναι ανάστατοι βλέποντας συμπεριφορές ορισμένων που κοιτούν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον του κόμματος που δεν είναι άλλο από το να αυξήσει τα ποσοστά στο νομό.

Τελικά μόνο η Πάργα αξίζει;;;;

 

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πάργα (pics)

Επόμενο Άρθρο

Σεμινάρια Ε.Φ.Ε.Τ. από το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...