Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 20:54

Γιώργος Τρυφωνίδης: ”Ιδρύεται σωματείο με αναπτυξιακό χαρακτήρα (βίντεο)

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε ο πρώην Βουλευτής και πρώην Γ.Γ ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Τρυφωνίδης το πρωΐ της Πέμπτης, προκειμένου να ανακοινώσει την ίδρυση σωματείου

Με αφορμή την συνέντευξη, ο κ. Τρυφωνίδης αναφέρθηκε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στην αίθουσα της Θεοφανείου με θέμα την υπογραφή ψηφίσματος για την παραμονή του τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα.

Ο πρώην Βουλευτής κατηγόρησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης, λέγοντας ότι έγινε επίτηδες προκειμένου να μην υπάρξει δεύτερη άποψη και μάλιστα μπροστά σε 15 άτομα.

”Η προσπάθεια αυτή προσβάλει την νοήμοσύνη όλων μας και αδικεί τους φορείς του νομού που πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Περισσότερο όμως αδικεί και μας προσβάλει η άρνηση της υπουργού Παιδείας να δεχθεί τους εκπροσώπους του νομού σε αυτή την συνάντηση για το μέλλον των σχολών της Πρέβεζας. Αυτό είναι ένα δείγμα υπέρμετρης και ανεπίτρεπτης αλλαζονείας” είπε ο κ. Τρυφωνίδης.

Έτσι σύμφωνα με όλα τα παραπάνω όπως ο ίδιος ανακοίνωσε αποφάσισε να μην συμμετέχει στις εργασίες του 14ου συνεδρίου της Ν.Δ που θα γίνουν σε λίγες ημέρες.

΄΄Η Ν.Δ ιδρύθηκε από υπεύθυνους πολίτες και όχι από ιθαγενείς. Μάλιστα η Πρέβεζας φιλοξένησε το πρώτο περιφερειακό συνέδριο της Ν.Δ, πριν από το συνέδριο της Χαλκιδικής όπου εγκρίθηκε το καταστατικό του κόμματος” είπε ο πρώην Βουλευτής.

Κλείνοντας ο κ. Τρυφωνίδης ανακοίνωση την ίδρυση ενός νέου σωματείου, ενός αναπτυξιακού συνδέσμου, που θα προσβλέπει στην ανάκληση και κατάργηση των εμποδίων που αντιστρατεύονται την ανάπτυξη του νομού.

”Όλοι λένε ότι η Πρέβεζα έχει δυνατότητες ανάπτυξης. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί λοιπόν να γίνει αυτή η ανάπτυξη πράξη, και να μην καθόμαστε στις καρέκλες και στα καφενεία κάνοντας ασφαλή κριτική” είπε ο κ. Τρυφωνίδης.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Τρυφωνίδη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

24ωρη απεργία Κυριακή 1η Μάη 2022: Επίκαιρα και διαχρονικά τα αιτήματα για Ειρήνη, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, ισότητα

Επόμενο Άρθρο

Αποδυνάμωση της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...