Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:15

Γιώργος Νίτσας: ”Τι άλλο πρέπει να γίνει στην πόλη για ν’ αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα πρώτα;”

Ένα νέο κρούσμα είχαμε πάλι σήμερα, το θύμα, η συνδημότισσά μας σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Απορώ!  Δεν ιδρώνει το αφτί κανενός; Πως θα κοιμηθούν σήμερα το βράδυ οι υπεύθυνοι;

Θα κοιμηθούν με ήσυχη την συνείδησή τους; Όταν οι Πρεβεζάνοι κοιμούνται στο Νοσοκομείο από επιθέσεις αδέσποτων ζώων και αποκλειστικές ευθύνες αδέσποτων πολιτικών μόνο ντροπή και αγανάκτηση.

Τι άλλο πρέπει να γίνει στην πόλη για ν’ αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα πρώτα;

Για πόσο καιρό οι Πρεβεζάνοι θα φοβούνται να χαρούν μια βόλτα στην Κυανή Ακτή και σε πάρα πολλά άλλα μέρη όλου του δήμου μας. Πως να σχεδιάσουμε την καλοκαιρινή περίοδο;

Τόσο με την ιδιότητα του πολίτη όσο και με αυτήν του επικεφαλή της Ανεξάρτητής δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» την προηγούμενη Παρασκευή κατέθεσα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου αφενός μεν να δοθεί λύση στο πρόβλημα, αφετέρου δε να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Αφού οι υπεύθυνοι αδιαφορούν παντελώς και αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων η Δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει άμεσα προς την προστασία των πολιτών.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Άγρια επίθεση τριών σκύλων σε γνωστή γυμνάστρια της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πιάστηκαν τα σκυλιά μετά τις ‘’άγριες’’ επιθέσεις εναντίον συμπολιτών μας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...