Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 13:29

Γιώργος Νίτσας: Οι “γυρολόγοι”, οι “λαγοί”, και οι “συμφεροντολόγοι” της πολιτικής θα παραμείνουν πάντα τέτοιοι…

Δεν θα απαντούσα στον κ. Βασίλη Ιωάννου, ωστόσο αισθάνομαι υποχρεωμένος μετά την τελευταία δημόσια επίθεση στο πρόσωπό μου να το κάνω, για να καθίσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Δε θα ασχοληθώ φυσικά με τα όσα fakenews αναφέρονται στο άρθρο του με τίτλο “Ο Βασίλης Ιωάννου απαντά στον Γ. Νίτσα, για τη δήθεν «αλά καρτ δημοσιογραφία»”.

Άλλωστε στο ραδιοφωνικό σταθμό που διατηρεί βήμα πήγε εκεί ….. ως πρώην νομάρχης και βουλευτής ή συνταξιούχος μαθηματικός, για να κάνει το χόμπι του ή για κάτι άλλο; Οπότε λίγη αξία έχουν τα όσα λέει σε τακτική βάση.

Παρ’ όλα αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί, αλλά και εκτός μικροφώνου δεν έκρυψε ποτέ την εμπάθειά του εναντίον μου. Το μόνο σίγουρο δεν είμαστε ίδιοι!!!

Ο κ. Ιωάννου απομακρύνθηκε διακριτικά από το ΠΑΣΟΚ,  όταν πήρε την κατηφόρα,  πλησιάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ επίσης διακριτικά, ζητώντας μάλιστα μέχρι και στήριξη για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος  το 2019, αλλά και το 2023, διατυμπανίζοντας  ότι από το ΠΑΣΟΚ  τον παρακαλάνε !!!,  αυτός όμως θέλει και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα τον παροτρύνει, τον πιέζει πολύ ο κόσμος της Πρέβεζας για να κατέβει για δήμαρχος.

Ποιος ξεχνά και το “κάποιοι φίλοι μου θέλουν να κατέβω για Δήμαρχος” που λέει συχνά;

Τώρα κάνει λόγο για αέρα στα πανιά του ΠΑΣΟΚ. (ίσως θέλει κάτι άλλο τώρα!!!)… Τέτοια υποκρισία.

Όπως είχε αναφέρει και το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου όταν είχε βρεθεί στην Πρέβεζα: “Πήδησαν μια σειρά στελεχών που ευεργετήθηκαν από το σκάφος, όπως τα ποντίκια”. (για ποιους μιλούσε άραγε;

Κανονικός “γυρολόγος” δηλαδή, ανάλογα με το που θα καθίσει η ευκαιρία και πάμε για την καρέκλα.

Αλλά και ποιος ξεχνάει ότι εγκατέλειψε την προσπάθεια να εμπλακεί στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δήμαρχος, όταν ανακοίνωσε, δήλωσε το 2019 υποψηφιότητα ο Βασίλης Γιάπρος (αποδείχθηκε ότι δεν τον ενδιέφερε, τι θα προσφέρει  με την πρότασή του για την Πρέβεζα, αλλά η εκλογιμότητά του ή να το πούμε λαϊκά,  πάλι για την καρέκλα),  στρώνοντας το δρόμο για την εκλογή Γεωργάκου, που τον στήριξε σιωπηλά και πριονίζοντας την προσπάθεια της “Ανάπτυξης Τώρα”.

Έκανε δηλαδή τον “πολιτικό λαγό”.

Όπως το έκανε και τώρα, επί 3.5 χρόνια έλεγε δημοσιογραφικά αλλά και εκτός μικροφώνου, ανεπαρκείς, ανίκανος και επικίνδυνος ο κ. Γεωργάκος για δήμαρχος,  (όσο έβλεπε την καρέκλα και έραβε το κοστούμι του δημάρχου για τον ίδιο ), αλλά μόλις είδε ότι δεν τον θέλει ούτε καν για υποψήφιο η κοινωνία μας !!! ( διότι το να είσαι υποψήφιος δήμαρχος είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες και στους δημότες) άδειασε ακόμη και τους συνεργάτες του, καταλογίζοντάς τους ακόμη και δημοσιογραφικά ότι δεν ήταν ποιοτικοί και για αυτό δεν κατέβηκε ως υποψήφιός δήμαρχος και άρχισε την προσπάθεια στήριξης του κ.  Γεωργάκου με τον γνωστό τρόπο που ξέρουμε οι περισσότεροι!.

Όπως κάνουν οι συμφεροντολόγοι!!!

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ως ανεξάρτητη παράταξη έβαλε ένα προγραμματικό πλαίσιο αρχών σε όλα τα κόμματα και στην κοινωνία.

Το ίδιο υπερασπιζόταν κι αυτός κάποτε.

Στην περίπτωσή μας “δημοσιογραφικά” γιατί το ξέχασε;

Άρα “αλά καρτ” προσέγγιση στα πράγματα…

Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να δίνω μάχες για τον τόπο που λατρεύω την Πρέβεζα, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Δεν φυγομαχώ και εξαφανίζομαι μόλις καταλάβω ότι δεν θα μπορέσω να ασκήσω εξουσία.

Έτσι έχω μάθει.

Δεν είμαι δεμένος από τις καρέκλες.

Θα έπρεπε να θυμάται, αλλά ας του  το θυμίσω εγώ και ας ενημερωθεί και ο κόσμος ότι από ειδικός σύμβουλός του  Βασίλη Ιωάννου όταν ήταν Νομάρχης …. παραιτήθηκα!!! (ας μην αναφέρω το  γιατί, ξέρει καλά αυτός!!!)  και μάλιστα σε επιστολή του με ευχαριστεί για το έργο μου  και  την μεγάλη προσφορά μου στον Νομό.

Ο… κύριος Νομάρχης!!!, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με μία εποχή και ένα πολιτικό προσωπικό, που έριξε την Ελλάδα στην περιπέτεια των Μνημονίων, λόγω κατασπατάλησης των πόρων έριξαν το Νομό στα “βράχια” της φτώχειας και των ανισοτήτων, που σπατάλησαν χωρίς κανένα σχέδιο το κρατικό χρήμα, που συνέβαλαν στη “σαπίλα” του πολιτικού συστήματος,  να μην μας κουνάει το δάκτυλο…

Έλεος!!! Το ξέρει  και ο ίδιος ότι η “μπογιά” του δεν περνάει πια στον κόσμο, παρά μόνο για να πει κάποια καφενειακή εξυπνάδα από τις εποχή που “χόρευε” αυτάρεσκα με την εξουσία στα πολλά γλέντια που διοργάνωσε ως Νομάρχης!!!.

Και τολμάει ποιος; και σηκώνει το δάκτυλο του τιμητή σε ποιόν σε εμένα;

Αυτά και ας ελπίσω να μην συνεχίζει να με προκαλεί, αλλά αμερόληπτα!!! να ασκήσει το “δημοσιογραφικό” του έργο, όπως τόσο καλά ξέρει!!!…

Γιώργος Νίτσας

Προηγούμενο Άρθρο

Έργα εκσυγχρονισμού του δικτύου ΤΟΕΒ Κερασώνα- Παναγιά

Επόμενο Άρθρο

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...