Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 7:26

Γιώργος Ματζαμόρτος: ”Σε περίπτωση που εκλεγώ και έχω θέση έμμισθη, όλα τα χρήματα θα πηγαίνουν στην Ι.Μ. Ντουραχάνης”

Ο επαγγελματίας από την Πρέβεζα Γιώργος Ματζαμόρτος δηλώνει παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, συμμετέχοντας ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ψηφοδέλτιο ”Ορίζοντες Ηπείρου” με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Ο Γιώργος Ματζαμόρτος με επιστολή του που ανέβασε στα social media, δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός, ωστόσο συμμετέχει θέλοντας να βοηθήσει και αυτός από την δική του πλευρά στο να γίνουν κάποια έργα στο νομό Πρέβεζας.

Ωστόσο ο υποψήφιος με τους Ορίζοντες Ηπείρου δηλώνει ότι σε περίπτωση εκλογής του και εφόσον πάρει θέσει έμμισθη, όλα τα χρήματα θα δίνονται στην Ι.Μ. Ντουραχάνης.

Διαβάστε την δημόσια δήλωσή του:

Συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος περιφέρειας με την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον Σπύρος Ριζόπουλος. Την απόφαση αυτή την πήρα, γιατί «…τόν τε μηδέν τῶνδε μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα ἀλλ’ ἀχρεῖον νομίζομεν», (Δεν θεωρούμε φιλήσυχο αλλ’ άχρηστο αυτόν που δεν ασχολείται με τα κοινά). από ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ για την στασιμότητα που έχει καταβάλει τον νομό μας. Πρέπει να πούμε «όχι»στο ΒΟΛΕΜΑ. !Έτσι τα αυτονόητα θα πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα και αντικείμενο πελατειακών σχέσεων…. μόνο η ανιδιοτέλεια μπορεί να αναγκάσει τους έντιμους και ικανούς να ασχοληθούν με τα κοινά. Συμμετέχω, για να γίνουν τουλάχιστον τρία σημαντικά έργα, καινούργιο νοσοκομείο, ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή σχολή διοίκησης επιχειρήσεων, δρόμος διπλής κατευθύνσεως, που διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας για κάθε κατεύθυνση και θα ξεκινά απο το στρατόπεδο φιλιππιαδας μέχρι την καστροσυκιά, ενώνοντας και δίνοντας ζωή σε όλα τα χωριά, και επειδή μίλησα για ανιδιοτέλεια, δηλώνω δημόσια ότι αν η ψήφος του κόσμου με φέρει σε θέση έμμισθη, ο μισθός αυτός θα πηγαίνει στο ορφανοτροφείου της Ι.Μ. Ντουραχάνης, έτσι πιστεύω κατεβαίνω τίμιος και καθαρός στην κρίση του κόσμου που θέλει άπλα να δει έργα και οχι λόγια . Σας ευχαριστώ.!!!

Προηγούμενο Άρθρο

Δημόσια πρόσκληση εγγραφής σε μητρώο ευάλωτων ομάδων (ΑΜΕΑ, κλπ.) με στόχο την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί στα Ιωάννινα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, περί όπλων καθώς και για κλοπή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...