Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 1:58

Γιώργος Κολοκυθάς: Ο Πρεβεζάνος που έγραψε τραγούδι στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη (video)

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, εκεί όπου μέχρι στιγμής έχουν χάσει τόσο άδικα τη ζωή τους 57 νέοι άνθρωποι από την σύγκρουση των δύο τρένων, έκαναν ένα νέο άνθρωπο να γράψει ένα τραγούδι αφιερωμένο στα παιδιά που έφυγαν, αλλά και εκείνα που έμειναν πίσω.

Με τίτλο ”Στις ράγες”, ο Πρέβεζανος ερασιτέχνης μουσικός έγραψε τους στίχους, την μουσική και με την συνοδεία Γιουκαλίλι (κιθάρα), το ερμηνεύει, όπως ακριβώς πρέπει στην μνήμη των αδικοχαμένων νεών.

Με καταγωγή από την Πρέβεζα και γεννημένος το 1986, ο Γιώργος Κολοκυθάς, σπούδασε στην ΑΣΟΕ στο τμήμα marketing, για να μεταβεί για παραπάνω σπουδές και εργασία στην Αγγλία, εκεί που παρέμεινε δέκα χρόνια.

Ο Γιώργος είναι ένας ερασιτέχνης μουσικός, που γράφει μουσική και στίχους μετά από ένα τραγικό ή ευχάριστο συμβάν που στιγματίζει την προσωπική του ζωή.

Το 2019 όταν έχασε την αγαπημένη του γιαγιά έγραψε το πρώτο του τραγούδι, ενώ όταν πριν από δύο ημέρες άκουσε την τραγική είδηση, κάτι μέσα του, του έλεγε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να τιμήσει την μνήμη αυτών των παιδιών.

Ετσι το πρωΐ της Παρασκευής (03/03/2023), κάθισε και έγραψε το τραγούδι με τίτλο ”Στις ράγες”.

Διαβάστε τους στίχους:

Ακούστε το τραγούδι όπως το ερμηνεύει ο Γιώργος Κολοκυθάς με την συνοδεία του γιουκαλίλι.

Ο Γιώργος είναι ένα συνεσταλμένο παιδί, ένας νέος άνθρωπος που το μόνο που επιθυμεί είναι να μην φεύγουν τόσο άδικα νέοι άνθρωποι…

Προηγούμενο Άρθρο

Βρέθηκε ο υπεύθυνος του ανοικτού πίνακα ηλεκτροφωτισμού στο Κανάλι

Επόμενο Άρθρο

Στοχευμένες παρουσιάσεις του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου σε Γερμανία και Σερβία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...