Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 7:05

Γιώργος Γερογιάννης: Ο μουσικός που κάνει τον κόσμο να χαμογελάει… (φωτογραφίες-βίντεο)

Ο Γιώργος Γερογιάννης είναι ένα μουσικός που μέλημά του είναι να διασκεδάζει τον κόσμο και να τον κάνει να χαμογελάει κάνοντάς τον να ξεχνάει τα όποια προβλήματά του.

Η καταγωγή του είναι από την Πρέβεζα, ενώ ως μουσικός δηλώνει αυτοδίδακτος, αφού δεν πήγε σε κάποια σχολή να πάρει μαθήματα.

Η αγάπη του ωστόσο για την μουσική τον έκανε να μάθει μόνος του κιθάρα, να γράφει στίχους και μουσική και να έχει κυκλοφορήσει ήδη στο διαδίκτυο πολλά δικά του τραγούδια.Ο Γιώργος Γερογιάννης πτυχιούχος οικονομικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, άφησε τα οικονομικά και έπιασε την κιθάρα και μέχρι σήμερα έχει τραγουδήσει σε πολλά μαγαζιά σε Ιωάννινα, Αθήνα και θεσσαλονική.

Ωστόσο ο Γιώργος αυτό το δύσκολο καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Να βρεθεί στον δρόμο, ως μουσικός του δρόμου θέλοντας να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον κόσμο κάνοντάς του να χαμογελάσουν.

Τον Γιώργο Γερογιάννη τον συναντήσαμε στην πλατεία Ανδρούτσου στο πλακόστρωτο εκεί όπου οποιοσδήποτε μπορεί να τον ακούσει και να τραγουδήσει μαζί του παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων ερμηνευτών, όπως Ορφέα Περίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Διονύση Τσακνή, και άλλους.

Βρείτε το Γιώργο Γερογιάννη στο:

Facebook

Youtube

Προηγούμενο Άρθρο

Κοροναϊός – Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους – Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 3.270 κρούσματα, 24 θάνατοι και 236 διασωληνωμένοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...