Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:23

Γιορτινές εικόνες από το Δήμο Πρέβεζας και τον Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου

Τα γιορτινά της “φόρεσε” η αγορά της Πρέβεζας κι είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της αλλά και τους επισκέπτες που θα επιλέξουν να περάσουν στην πόλη μας τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμος Πρέβεζας θέλοντας να συμβάλλει στην τόνωση της κίνησης που τόσο έχουν ανάγκη οι τοπικές επιχειρήσεις, μεταξύ των άλλων πρωτοβουλιών του προσέφερε  δέντρα τα οποία ανέλαβε να στολίσει ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας.

Επίσης σε συνεργασία του Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννα Κώτση αποφασίστηκε να βρίσκεται στη διάθεση των επαγγελματιών και ηλεκτρολόγος του Δήμου για να βοηθήσει στην τοποθέτηση του στολισμού.

Αποφασίστηκε ακόμη ο Δήμος να βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με τον Σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου και κάθε άλλο φορέα που θα ζητήσει την συνδρομή του, προκειμένου η πόλη μας να κερδίσει το “στοίχημα” των γιορτινών ημερών με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τον covid 19.
Αυτές τις Άγιες μέρες να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον κι όλοι μας την τοπική αγορά επιλέγοντάς την για τα ψώνια μας, την βόλτα μας και τη διασκέδασή μας.

Το “δέντρο” της αλληλεγγύης και της προσφοράς ας απλώσει τα κλαδιά του πάνω από την Πρέβεζα στολισμένο με χαμόγελα, αγάπη , ελπίδα και θαλπωρή.

Προηγούμενο Άρθρο

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά Δήμου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Βράβευση για τους μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού που έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο Εικαστικό Διαγωνισμό του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Ανακαλύπτοντας την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης που κατοικεί κοντά μου»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...