Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 16:53

Για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Πρεβεζάνος αθλητής Γιάννης Νυφαντόπουλος

Ντεμπούτο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα κάνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο προκριματικό των 60μ. που θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη ο Γιάννης Νυφαντόπουλος. Μετά από 14 χρόνια άξια είναι η πρόκριση για τον Λουριώτη αθλητή της Εθνικής ομάδας Γιάννη Νυφαντόπουλο που από το καλοκαίρι είχε εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο και επισφράγισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική υπέρ προσπάθεια του με το πρώτο εισιτήριο στη καριέρα του σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Να σημειώσουμε ότι έχουμε επιστροφή αθλητή στο 60αρι ανδρών μετά από 14 χρόνια!!!!

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είναι γεννημένος το 1990 στην Πρέβεζα και είναι ημερολογιακά ο τρίτος μεγαλύτερος της ομάδας. Έχει προσωπικό ρεκόρ στα 60 μ. 6.68 στο μίτινγκ της Γάνδης τον Φεβρουάριο και μεγαλύτερη έως τώρα διάκριση, το χάλκινο μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ 10.28 στον τελικό των 100 μ. στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2022, στο Οράν της Αλγερίας.

Ο προκριματικός των 60 μ θα γίνει την Παρασκευή στις 3:10 το μεσημέρι. Η διοργάνωση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ3.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Μάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Χαράλαμπος Κακιούζης, συγχαίρουν τον Πρεβεζάνο αθλητή Γιάννη Νυφαντόπουλο για την πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και του εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Προηγούμενο Άρθρο

Παράταση 1+1 μήνα στην ολοκλήρωση της διασύνδεσης POS-ταμειακών μηχανών

Επόμενο Άρθρο

Κοπή πίτας της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας για το νέο έτος 2024

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...